Eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ölümüyle yıkılan Ece Erken'in yılbaşında ne demişti?
DİĞER   
27.01.2022 11:45:47
Eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybeden Ece Erken'in yılbaşında yaptığı paylaşım yeniden gündeme geldi. Erken paylaşımında "Her şey geride kalsın, yepyeni sayfalara umutlu hikayeler yazalım" notunu düşmüştü.Ece Erken'in eşi Beşiktaş eski yöneticisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu gece yarısı bir balık restoranında silahlı saldırıya uğradı. Kurşunların hedefi olan Mahmutyazıcıoğlu, kaldırıldığı hastanede kan kaybından dolayı yaşamını yitirdi. Eşinin ölüm haberinin ardından sakinleştiricilerle kendine gelmeye çalışan Ece Erken'in 31 Aralık'ta yaptığı paylaşım konuşulmaya başladı.
"HER ŞEY GERİDE KALSIN, UMUTLU HİKAYELER YAZALIM"Yeni yılı eşinin çocukları ve kendi oğlunun da bulunduğu kalabalık bir aile olarak kutlayan Ece Erken, mutlu aile pozlarını paylaşmıştı. Yeni yılda dileklerini sıralayan Erken, paylaşımına "Her şey geride kalsın; yepyeni sayfalara umutlu hikayeler yazalım… 2022'de yıldızımız hep parlasın. Şahane bir yıl dileriz" notunu düşmüştü.
Gökçe Bahadır O Ses Türkiye yılbaşı programında jüriyi büyüledi!
DİĞER   
1.01.2022 11:59:02
O Ses Türkiye yılbaşı programına katılan ünlü oyuncu Gökçe Bahadır güzelliği ve sesi ve performansıyla geceye adeta damga vurdu. Sertab Erener'in Rüya şarkısını seslendiren Bahadır, jüri üyelerinden büyük övgü alırken Ebru Gündeş ile düet de yaptı.Gökçe Bahadır'ın O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programındaki performansı izleyiciler tarafından oldukça konuşuldu. 31 Aralık Cuma akşamı TV8'de ekranlarında yayınlanan O Ses Yılbaşı Özel programında birbirinden ünlü isimler sahnedeydi. Jüriyi adeta büyüleyen Gökçe Bahadır ise çok sayıda övgü aldı.EBRU GÜNDEŞ'İ SEÇTİJüri koltuğunda Oğuzhan Koç, Murat Boz, Beyazıt Öztürk ve Ebru Gündeş'in oturduğu programda Gökçe Bahadır sesiyle başta jüri üyeleri olmak üzere ekran başındaki herkesi etkiledi. Ünlü oyuncu Gökçe Bahadır, Ebru Gündeş'i seçti.
"SENDE BİR ZUHAL OLCAY ASALETİ VAR"Gökçe Bahadır, programda Sertab Erener'in Rüya isimli parçasını seslendirdi. Performansıyla hem jüriyi hem de seyircileri mest etti. Özellikle Beyazıt Öztürk, Bahadır için "Sende bir Zuhal Olcay asaleti var" yorumunda bulundu.
Yılbaşı eğlencesinde çıkan silahlı kavga, 14 yaşındaki çocuğu hayattan kopardı
DİĞER   
1.01.2022 11:58:42
Bağcılar'da yılbaşı kutlamaları sırasında silahlı kavga çıktı. Rastgele açılan ateş sonucu 14 yaşındaki bir çocuk kafasına isabet eden kurşunla hayatını kaybetti.Saat 00.30 sıralarında Bağcılar Demirkapı Mahallesi'nde iddialara göre yılbaşını kutlamak için toplanan grup bir anda tartışmaya başladı.14 YAŞINDAKİ ÇOCUK KAFASINDAN VURULDUTartışma kısa sürede kavgaya dönüşürken, taraflardan biri silahına davranarak rastgele ateş etmeye başladı. Silahtan çıkan kurşun 14 yaşında bir çocuğun kafasına isabet etti. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı çocuğa ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulansla hastaneye kaldırdı.
KURTARILAMADISilahla kafasından vurulan çocuk yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.
Taksim'de yılbaşı eğlencesi kavga ile bitti! Yumruk yiyen genç, savrulduğu yerden kalkamadı
DİĞER   
1.01.2022 11:55:30
Taksim'de vatandaşların yılbaşı eğlencesi kavga ile bitti. Kalabalıkta henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı kavga eden şahısları polis zorla ayırdı. Yumruk yiyen bir vatandaş, uzun süre yerden kalkamadı.Gece saat 02.00 sıralarında Taksim İstiklal Caddesi üzerinde yılbaşı kutlamaları için Taksim'e gelen vatandaşlardan 2 kişi aralarındaki anlaşmazlık sebebi ile kavga etti.
Taksim'de yılbaşı eğlencesi kavga ile bitti
UZUN SÜRE YERDEN KALKAMADIYumruk yiyen şahıs yere serildi. Yere serilen şahıs bir süre kendine gelemedi. Şahıs, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdahalesi sonrası ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Vuran şahıs ise polis ekipleri tarafından kelepçe takılarak gözaltına alındı.
Taksim'de yılbaşı eğlencesinde iğrenç olay: Elle taciz ettiler
DİĞER   
1.01.2022 11:50:04
Taksim'de yılbaşına girmek isteyen 3 yabancı uyruklu kadın 2 kişi tarafından elle tacize uğradı. Kadınların yardım istemesiyle olay yerine gelen polis ekipleri 2 kişiyi gözaltına aldı.Taksim'de yılbaşı kutlamaları için gelen 3 kadının yabancı uyruklu oldukları öğrenilen 2 kişi tarafından taciz edildikleri iddia edildi. 3 kadının şikayetçi olduğu taciz iddiasına ilişkin 2 şüpheli gözaltına alındı.OLAY YERİNDE GÖZALTINA ALINDILARYeni yılı Taksim'de karşılamak için gelenler Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi'ni doldurdu. Kutlamalar için gelen 3 kadın meydandan girdikleri İstiklal Caddesi'nde yürürken iddiaya göre yabancı uyruklu oldukları öğrenilen 2 kişi tarafından taciz edildi. Kadınların elle taciz edildiklerini seslenmeleri üzerine kutlamalar için önlem alan polis ekipleri, 2 kişiyi hemen orada yakalayarak gözaltına aldı. 2 şüpheli ve şikayetçi oldukları taciz nedeniyle mağdur olarak ifade vermek için 3 kadın polis merkezine götürüldü.
Evde yılbaşı geçirmenin maliyeti! "Pijama, terlik, televizyon" keyfi 400 lira
DİĞER   
25.12.2021 11:40:25
Yılbaşını aile içinde kutlamak isteyenlerce 'pijama, terlik, televizyon' diye adlandırılan, evde yeni yıl eğlencesi hazırlıkları başladı. Evde meyve ve kuru yemişle yeni yılı karşılamak isteyenlerin cebinden bu yıl ortalama 400 lira çıkacak.Yeni yıla evde gireceklerin alışveriş telaşı başladı. Yılbaşı akşamını evde ailece kutlayacaklar, sayılı günler kala hazırlıklarına hız verdi. 4 kişilik aile, her meyveden birer kilo alması halinde, bu yılbaşı en az 100 lira harcayacak. Meyvenin yanı sıra kuru yemiş de tercih edenlerin ayıracağı bütçe ise en az 3 katı olacak. Son zamlardan sonra fiyatı artan kuru yemiş çeşitlerinden yalnızca 300'er gram alınması halinde ödenecek minimum tutar, 300 lirayı buluyor.
Yılbaşında 'pijama, terlik, televizyon' keyfi 400 lira
Antalya Semt Pazarcıları Odası Başkanı İsmail Öz, semt pazarlarının fiyat açısından daha uygun olduğunu söyledi. Her geçen gün rakamların değiştiğini de belirten Öz, pazardaki ürünlerin kilogram olarak fiyatlarını sıraladı. Meyveye kestanenin de eklenmesi halinde en az 100 liranın cepten çıkacağını kaydeden Öz, "Geçen yılbaşı en az yarı fiyatına yeni yılı karşılardı vatandaşımız. Geçen yılbaşında nar 6-7 liraydı, bu yıl 15 lira. Bu yılbaşı en az yüzde 50 zamlı karşılanacak" diye konuştu.
Yılbaşında İstanbul'a kar yağacak mı? Meteoroloji tahminlerini açıkladı
DİĞER   
23.12.2021 11:59:17
İstanbul'un çeşitli ilçelerinden gelen kar yağışı haberleri sonrası milyonlarca kişi yılbaşında kar yağıp yağmayacağını merak etmeye başladı. Meteoroloji uzmanları gündemdeki soruya art arda yanıtlar verirken, ortak tahmin yılbaşı akşamında İstanbul'da yağmur görüleceği yönünde. Güncel raporlara göre Marmara harici diğer bölgelerde ve yüksek kesimlerde kayak yapılan yerlerde kar yağışı bekleniyor.Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve AKOM'un art arda yaptığı uyarıların ardından İstanbul'un çeşitli ilçelerinden kar yağışı haberleri gelmeye devam ediyor. İstanbul'a hakim olan kar yağışı sonrası milyonlarca vatandaş "İstanbul'a yılbaşında kar yağacak mı?" sorusuna yanıt ararken, Meteoroloji uzmanlarından art arda hava durumu tahminleri geldi.
"ANADOLU'NUN DİĞER KESİMLERİNDE BİLE YILBAŞINDA KAR YAĞIŞI GÖRÜNMÜYOR"Yılbaşında Türkiye'nin büyük şehirlerinde kar yağışının beklenmediğini söyleyen Prof. Dr. Şen, sıcaklıkların mevsim ortalamaları civarında olacağına dikkat çekti. Prof. Dr. Orhan Şen, "İstanbul'da yağmur yağabilir. Özellikle Uludağ ve Anadolu'daki yüksek kesimlerde kar yağışı görülebilir. Anadolu'nun diğer kesimlerinde bile yılbaşında kar yağışı görünmüyor ama bu değişebilir. Önümüzdeki 10 gün içinde tahmin yapmak zor, tutma ihtimali yüzde 70 civarında" uyarısında bulundu."KAYAK YAPILAN YERLERDE KAR YAĞIŞI OLABİLİR"Prof. Dr. Orhan Şen, yılbaşına kadar Türkiye'nin güney bölgesini etkisi altına alacak hava dalgasıyla birlikte sıcaklığın yükseleceğini söyledi. Prof. Dr. Şen, "Yılbaşı akşamı yani Aralık 30 ve 31'inde Marmara'da yağmur var. Diğer bölgelerde ve dediğim gibi yüksek kesimlerde yani kayak yapılan yerlerde kar yağışı olabilir. O da kuzey kesimlerdeki dağları kapsıyor. Onun haricinde Türkiye'de yılbaşında şehirde hava sıcaklığı 13 derece seviyesinde olacağından kar görünmüyor" dedi."MARMARA'DA ORTALAMALARIN ÜZERİNDE YAĞIŞ BEKLENİYOR"İTÜ Meteoroloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Deniz Demirhan da, "Çok genel bir bilgi alabileceğimiz aylık ortalama sıcaklık ve yağış tahminlerine bakacak olursak, 27 Aralık-2 Ocak tarihleri arasında tüm batı bölgelerde, İç Anadolu'nun batısında, Karadeniz bölgesinde sıcaklıkların ortalamaların 1-3 derece kadar üzerinde olması, diğer bölgelerde ise ortalamalar civarında olması beklenmekte. Yağışın ise Marmara, Trakya, Ege ve Akdeniz'in batı bölgelerinde ortalamaların üzerinde, diğer bölgelerde ortalamalar civarında olma olasılığı var" dedi.2018 VE 2019 DA KAR YAĞIŞI GÖRÜLMÜŞTÜSon günlerde İstanbul'un farklı semtlerinden kısa süreli kar yağışı haberleri geliyor. İstanbul'da genel olarak Aralık ayı civarlarında kar yağışı beklenebileceğini söyleyen Dr. Deniz Demirhan, 2018 yılında 12 Aralık'ta, 2019 yılında ise 27 Aralık'ta' bir yağış olduğunu hatırlattı.Kar yağışının gerçekleşmesi için, bir araya gelmesi gereken etmenler hakkında bilgi veren Dr. Demirhan, "Atmosferde yukarı seviyede (yaklaşık 5000 metre civarında) alçak bir merkez olduğunda ve bu seviyede sıcaklık -10 dereceye kadar düştüğünde, yer seviyesindeki hava da soğuyabiliyor, rüzgar kuvvetlenebiliyor ve kuvvetli yağış da başlayabiliyor" diye konuştu.
Yılbaşına günler kala hindiye talep patladı! Tanesi 300 liradan alıcı buluyor!
DİĞER   
4.12.2021 12:32:35

Yılbaşının yaklaşmasıyla birlikte yeni yıl sofrasında hindi yemek isteyenler de yetiştiricilerin telefonlarını kilitledi.

Hindi yetiştiricisi Muzaffer Çetin, yılbaşına sayılı günler kala 5 bin hindisinden 4 binini, tanesi 300 liradan sattığını dile getirdi.Tekirdağ'ın Hayrabolu ilçesinde hindi yetiştiricisi Muzaffer Çetin, yılbaşı öncesi hindilere erken talep olduğunu belirterek, 5 bin hindisinin 4 binini, tanesi 300 liradan sattığını söyledi.

Yazarlar
En Çok Okunanlar
Sayfalar
Anketler
bağdat caddesi psikolog