Felipe Melo, Galatasaray yönetimine tepki gösterdi! "İstifa" paylaşımı büyük ses getirdi
DİĞER   
21.01.2022 12:16:19
Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim ile yolların ayrılması ve arka arkaya alınan mağlubiyetler sebebiyle yönetime olan öfke artıyor. Dün akşam 3-1 mağlup olunan Kasımpaşa karşılaşmasında taraftarların istifaya davet ettiği yönetime yönelik bir tepki de Galatasaray'ın eski yıldızı Felipe Melo'dan geldi. Brezilyalı yıldız sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yaptı.Galatasaray'ın eski yıldızı Felipe Melo'dan yönetim için flaş bir paylaşım geldi. Melo, bir fotoğrafını Burak Elmas istifa yazılı notla paylaşan taraftarın paylaşımını, kendi hesabından paylaştı.SOSYAL MEDYADA SES GETİRDİSarı-kırmızılı takımın eski futbolcusunun bu hareketi, sosyal medyada en çok konuşulan olaylardan biri oldu.
Galatasaray'da yeni kriz! Acil golcü arayışına başladılar
DİĞER   
27.12.2021 11:52:40
Galatasaray'ı ikinci yarının başında büyük bir golcü krizi bekliyor. Diagne'nin sakatlığı, Mostafa Mohamed'in ise Afrika Uluslar Kupası için Mısır'dan davet almasıyla forvet bölgesinde tek alternatif Halil Dervişoğlu kaldı. Sarı-kırmızılı ekip acil golcü arayışlarına başladı.Galatasaray'da golcü krizi yaşanıyor. Sarı-kırmızılı takım, Diagne-Mohamed'in yokluğunda ilk 5 maçta takımı sırtlayacak forvet peşinde. Kalçasında kırık tespit edilen Diagne'den sonra Afrika Uluslar Kupası'na katılacak olan Mohamed sezonun ikinci yarısında oynanacak ilk 5 maçta ( Giresun, Hatay, Kasımpaşa, Trabzonspor, Alanya) forma giyemeyecek.
Xavi'den yeni hamle: Kaptan Alba'nın yerine Galatasaray'ın eski yıldızını Barcelona'ya getiriyor
DİĞER   
18.12.2021 12:23:50
Kadro yapılanmasına giden Barcelona'da kaptanlardan Jordi Alba da ayrılık ateşini yaktı. Teknik Direktör Xavi, Alba'nın yerine eski Galatasaraylı Alex Telles'i almak istiyor.Sezon başında Lionel Messi'yi kaybeden Barcelona'da yaprak dökümü devam edecek. Altyapıdan yetişen Jordi Alba da ayrılık ateşini yaktı. 32 yaşındaki sol bek, Katalan devine veda etmeye hazırlanıyor.
Melo'nun kulübünden ayrılması Galatasaray taraftarını heyecanlandırdı
DİĞER   
5.12.2021 12:14:31

Palmeiras ile Melo'nun yolları resmen ayrıldı.

Tecrübeli orta saha, Libertadores kupasıyla kulübüne veda etti. 2 yıl daha futbol oynayacağını dile getiren Melo, Brezilya'dan bir takımla görüşüyor. Ancak Galatasaray'dan bir sürpriz gelebileceği belirtildi.Galatasaray'da kazanmadık kupa bırakmayan, Sarı-Kırmızılı forma altında çok özel günler yaşayan Felipe Melo, uzun süredir formasını giydiği Palmeiras'tan resmen ayrıldı.

"EBEDEDİYETİN BAŞLANGICI"
Palmerias kulübü Melo'nun ayrılışını, "Bir döngünün sonu değil, ebediyetin bir başlangıcı" sözleriyle paylaştı. Melo, Palmeiras kulübüne teşekkür etti.
 
FLAMENGO FLÖRTÜ
38 yaşındaki Melo, 2 sene daha üst düzey futbol oynayabileceğini ifade etti. Melo, Flamengo ile flört halinde. Galatasaray'da oynama isteği de ortada.
 
YÖNETİM SICAK BAKMADI
Gençleşme operasyonunu yapan yönetim, Melo'ya sıcak bakmıyor. Ancak Fatih Terim'in isteği her şeyi değiştirebilir.

 

 

 

Garry Rodrigues'ten Beşiktaş - Galatasaray maçı sonrası paylaşım!.
DİĞER   
27.10.2019 20:28:06
Beşiktaş ile Galatasaray Süper Lig'in 9. haftasında Vodafone Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Siyah-beyazlılar Umut Nayir'in 69. dakikada attığı golle müsabakadan 1-0 galip ayrıldı. Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Garry Rodrigues, derbi maçından hemen sonra sosyal medya hesabından Konyaspor'a attığı golü paylaştı.
 
Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Garry Rodrigues'ten ilginç bir paylaşım geldi. Beşiktaş ile Galatasaray dev derbi maçında 3 puan için kozlarını paylaştı. Her iki takımın da mutlak kazanmak için sahaya çıktığı mücadeleyi siyah-beyazlılar 1-0 kazanarak önemli bir 3 puanın sahibi oldu. Derbi maçı bittikten sonra bir dönem Galatasaray forması giyen Garry Rodrigues sosyal medya hesabından Fenerbahçe'nin Konyaspor'u 5-1 yendiği maçta attığı golün videosunu paylaştı. Video Fenerbahçeli taraftarlar tarafından binlerce yorum ve beğeni aldı.
 
Galatasaray Fenerbahçe'ye 19 sayı fark attı
DİĞER   
27.10.2019 19:52:21
Basketbol Süper Ligi'nde Galatasaray, Fenerbahçe'yi 83-64'lük skorla yendi. Sarı-kırmızılı ekip, ezeli rakibine bu sezon ligdeki ilk mağlubiyetini yaşatmış oldu.
 
Basketbol Süper Ligi'nin 5. haftasındaki derbi maçta Galatasaray ile Fenerbahçe  karşı karşıya geldi.
 
Sinan Erdem Spor Salonu'ndaki mücadeleyi, 83-64'lük skorla Galatasaray kazandı. Fenerbahçe böylece ligdeki ilk yenilgisini aldı.
 
Bu maçın ardından Galatasaray 4 galibiyete çıkarken, Fenerbahçe ise 4 galibiyette kaldı.
 
KARŞILAŞMADAN NOTLAR
Karşılaşmaya ev sahibi Galatasaray Doğa Sigorta, Webster, Göksenin, Harrison, Moore ve Auguste ilk beşiyle başlarken, Fenerbahçe Beko'nun ilk beşi ise Melih, Sloukas, De Colo, Williams ve Vesely'den oluştu.
 
Maçın başında Nando De Colo ile etkili olan Fenerbahçe, rakibine hücum ribaundlarıyla sayı şansı tanısa da periyodun ilk 5 dakikalık bölümünü 4 sayı farkla önde geçti: 8-12. Televizyon molasının ardından rakibine sayı şansı tanımayan Fenerbahçe, Williams'tan bulduğu basketle farkı 2:39 kala 9'a çıkardı ve rakibine molayı aldırdı: 8-17. Periyodun kalan bölümünde hücumda daha etkili olan Galatasaray, Webster'dan bulduğu üçlükle farkı 4'e indirdi ve ilk periyodu 21-17 geride kapattı.
İki takım 2'nci çeyreğe hücumda etkili başlarken ilk üç dakika Fenerbahçe Beko'nun 28-24'lük üstünlüğü ile geçildi. Periyodun bitimine 2:27 kala gelen Galatasaray molasına Fenerbahçe De Colo'dan bulduğu serbest atış isabetleriyle 34-32 önde girdi. Periyodun geri kalan bölümünde de üstünlüğünü koruyan Fenerbahçe, ilk devreyi 37-35 önde kapattı.
 
Galatasaray, 3'üncü çeyreğe etkili başlarken sarı-kırmızılı ekip Whittington'dan bulduğu basketle uzun süre sonra öne geçti: 40-39. Kalan bölümde iki takımda hücumda etkili performans sergilerken deplasman ekibi Melih'in serbest atıştan bulduğu isabetlerle periyodun son üç dakikasına 51-50 önde girdi. Bu dakikadan sonra savunmada rakibine kolay basket şansı vermeyen Galatasaray, karar çeyreğine 58-55 önde girdi.
Son periyoda Can ve Whittington'dan bulduğu üçlüklerle giren ev sahibi ekip, farkı 7'ye çıkardı: 64-57. Bu dakikadan sonra üstün oyununu devam ettiren ev sahibi ekip, Webster'dan bulduğu üç sayılık basketle farkı 12'ye çıkardı ve rakibine molayı aldırdı: 69-57. Kalan bölümde rakibinin farkı indirmesine izin vermeyen Galatasaray Doğa Sigorta, mücadeleden 83-64 galip ayrıldı.
 
GALATASARAY: Webster 17, Harrison 14, Moore 9, Göksenin Köksal, Auguste 8, Whittington 20, Yiğit Arslan 3, Can Korkmaz 8, Ege Arar 4
 
FENERBAHÇE: Melih Mahmutoğlu 10, Sloukas 12, De Colo 16, Williams 14, Vesely 4, Ali Muhammed 2, Berkay Candan 2, Ahmet Düverioğlu 4, Datome
Courtois ve Zidane'dan Galatasaray maçı yorumu
DİĞER   
20.10.2019 23:55:32

Real Madrid'in ligde Mallorca'ya 1-0 mağlup olduğu maç sonrası açıklamalarda bulunan Belçikalı file bekçisi Thibaut Courtois, İstanbul'da kesinlikle kazanmak istediklerini dile getirdi..

 

İspanya La Liga'da Real Madrid'in Mallorca'ya 1-0 mağlup olduğu mücadele sonrası eflatun-beyazlı ekibin tecrübeli kalecisi Courtois açıklamalarda bulundu.
 
Maçta kötü oynamadıklarını söyleyen Belçikalı file bekçisi, "Bu takım sonuna kadar savaşan bir ekip. Kötü oynamadık ama son topları kaybettik. Eğer böyle olmasaydı iki ya da üç gol bile atabilirdik. Şimdi önümüzde Galatasaray maçı var. Orada kesinlikle kazanmalıyız" ifadelerini kullandı.
 
ZIDANE: GALATASARAY MAÇINDA BAŞKA SEÇENEĞİMİZ YOK
 
Teknik direktör Zinedine Zidane ise yoğun fikstüre vurgu yaparak, "Üç günde bir iyi olduğumuzu göstermek zorundayız. Bunu henüz başaramadık. Biraz daha istikrarlı olmalıyız. Bir şeyler kazanmak istiyorsak bunu yapmalıyız. Sakatlıklar bahane değil zira onların yerine oynayacak iyi oyuncularımız var" dedi.
 
Temsilcimiz Galatasaray, bu sezon istediği sonuçları alamayan Real Madrid'i 22 Ekim'de sahasında konuk edecek.
 
.
Yazarlar
En Çok Okunanlar
Sayfalar
Anketler
bağdat caddesi psikolog