Yolları tuzlamadığı için eleştirilen Gaziantep Belediyesi'nin yetkilisi mahsur kalan vatandaşı suçladı: Bir mahana bulam da hökümete saydıram
DİĞER   
19.01.2022 12:00:54
Dün akşam saatlerinde başlayan yoğun kar yağışı Gaziantep'te hayatı felç etti. Mesai bitimi evlerine gitmek için yola düşen ancak saatlerce mahsur kalan vatandaşlar belediyeyi müdahalede geç kalmakla suçlarken, Gaziantep Kültür ve Sanat Daire Başkanı Hakan Tanrıöver'in yaptığı paylaşım ise büyük tepki çekti. Yollarda mahsur kalan vatandaşları suçlayan ve "Bir mahana bulam da hökümete, belediyelere saydıram" diyen Tanrıöver, tepkilerin çığ gibi büyümesinin ardından paylaşımını sildi.Gaziantep'te dün akşam saatlerinde etkili olan kar yağışı şehirde hayatı felç etti. Akşam iş çıkışı evlerine gitmek için yollara düşen Gaziantepliler yollarda saatlerce mahsur kalırken, yaşanan durumdan dolayı Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'ne tepki gösterdi.VATANDAŞ BELEDİYEYİ SUÇLADI, BELEDİYE GÖREVLİSİ VATANDAŞI!Belediyenin kar yağışına müdahalede geç kaldığını belirten çok sayıda vatandaş tepkisini sosyal medya üzerinden gösterirken, yapılan yorumlar sonrasında "Gaziantep" etiketi kısa sürede Twitter'da TT oldu. Vatandaşın belediyeye yönelik tepkisinin çığ gibi büyüdüğü dakikalarda ise Gaziantep Kültür ve Sanat Daire Başkanı Hakan Tanrıöver'den dikkat çeken bir paylaşım geldi.
"KAR GELECEĞİNİ DUYDUN, İŞTEN ERKEN ÇIKTIN MI?"Şehirde yaşanan ulaşım sıkıntısından vatandaşı sorumlu tutan Tanrıöver, attığı tweet'te "Aracında kar lastiği takılı mı? Yok. Kar fırtınası geleceğini duydun, işten erken çıktın mı? Yok. Bugün araba ile çıkmayayım dedin mi? Yok. Bir mahana bulamda hökümete, belediyelere saydıram..
Gaziantep'te 2 aylık bebeğini öldüresiye döven cani babanın ifadesi ortaya çıktı
DİĞER   
1.12.2021 11:54:38

Gaziantep'te 2 aylık bebeğini öldüresiye dövdüğü görüntüler ortaya çıkan cani baba Yunus Göç'ün emniyette verdiği ifade ortaya çıktı. 
Göç'ün ifadesinde "Mama vereceğim esnada birden ağlamaya başladı. Daha önce hiç şiddet uygulamamıştım. Ağlamaya başlayınca bir anlık sinirle onu darp ettim. Pişmanım. Suçlamayı kabul ediyorum" açıklamalarında bulundu. Gaziantep'te 2 aylık bebeği dövdüğü görüntüler ortaya çıkan Yunus Göç, kamuoyunda büyük tepki görmüştü. Görüntülerin ardından gözaltına alınan Göç, tutuklanarak cezaevine konuldu. Yoğun bakımda minik Cihan'ın tedavisi sürerken cani babanın emniyette verdiği ifade ortaya çıktı. Yunus Göç'ün ifadesinde çocuğunu bir anlık sinirle dövdüğünü belirtirken suçlamayı kabul ettiği öğrenildi.


"MAMA VERECEĞİM ESNADA BİRDEN AĞLAMAYA BAŞLADI"
Çocuğu mama vermek için kucağına aldığını ifadesinde belirten Göç, "Mama vereceğim esnada birden ağlamaya başladı. Daha önce hiç şiddet uygulamamıştım. Ağlamaya başlayınca bir anlık sinirle onu darp ettim. Pişmanım. Suçlamayı kabul ediyorum" ifadelerini kullandı.


EŞİNE DE ŞİDDET UYGULAMIŞ
Ocak ayında eşinden şiddet gördüğü için ailesinin yanına sığınan bebeğin annesi Semra Göç'ün kocası hakkında uzaklaştırma kararı aldırdığı ortaya çıktı. Aile büyüklerinin araya girmesinin ardından Semra Göç, tekrardan evine dönüyor. Anne Göç'ün eşine karşı 4 ay önce açtığı boşanma davasından 2 ay önce aile büyüklerinin araya girmesiyle vazgeçtiği öğrenildi.

Gaziantep'te sokak ortasında eşini döven şahıs tutuklandı
DİĞER   
1.12.2019 23:42:51

Gaziantep Şehitkamil ilçesinde kaldırımda oturan eşini çocuklarının gözün önünde acımasızca döven cani koca, dün gözaltına alınmıştı

"PİŞMANIM" DEDİ SERBEST KALDI

"E. Ç., savcılık sorgusu sonrası nöbetçi mahkemeye çıkarıldı. Savunmasında polisteki ifadesini tekrarlayarak pişman olduğunu söyleyen E. Ç., çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

BU SEFER TUTUKLANDI

Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı'nın sokak ortasında eşini darp eden E.Ç hakkında  başlattığı soruşturma kapsamında tutuklanma kararı çıkarıldı.

Yazarlar
En Çok Okunanlar
Sayfalar
Anketler
bağdat caddesi psikolog