Son Dakika! Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov: Eğer Rusya'ya bağlı ise savaş olmayacak
DİĞER   
28.01.2022 11:53:07
Son dakika! ABD Başkanı Joe Biden'ın "Rusya'nın, Ukrayna'yı gelecek ay işgal edebileceğine dair açık bir ihtimal var" sözlerine Moskova'dan cevap gecikmedi. Dışişleri Bakanı Lavrov, "Eğer bu Rusya'ya bağlı ise savaş olmayacak ancak çıkarlarımızın görmezden gelinmesine izin vermeyiz" dedi.Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Konseyi Sözcüsü Emily Horne, ABD Başkanı Joe Biden'ın Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy ile yaptığı telefon görüşmesinde " Rusya'nın Ukrayna'yı gelecek ay işgal edebileceğine dair açık bir ihtimal var" ifadesini kullandığını aktardı. Horne, "Başkan bunu açıktan söyledi, biz de aylardır bu konuda uyarılarda bulunuyoruz." ifadesini kullandı.
"SAVAŞ ÇANLARI ÇALIYOR" YORUMLARINA NEDEN OLDUBeyaz Saray'dan yapılan açıklama "Savaş çanları çalıyor" yorumlarına neden olmuşken Rusya kanadından ABD Başkanı Biden'ın iddiasına ilişkin dikkat çeken bir yanıt geldi."BİZ SAVAŞ İSTEMİYORUZ"Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Ukrayna ile savaş ihtimallerine ilişkin yaptığı açıklamada, "Eğer bu Rusya'ya bağlı ise savaş olmayacak ancak çıkarlarımızın görmezden gelinmesine izin vermeyiz" ifadesini kullandı.
Rusya Devlet Başkanı Putin: Hz. Muhammed'e yönelik hakaret, sanat özgürlüğü değil
DİĞER   
24.12.2021 11:54:25
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, 2021 yıl sonu toplantısında gazetecilerin sorularını cevapladı. Sanatta özgürlükle ilgili konuya değinen Putin, Hz. Muhammed'e yönelik hakaretlerin sanat özgürlüğü kapsamına girmeyeceğini söyledi. Rusya lideri Putin, "Peygamber Muhammed'e yönelik hakaret sanat özgürlüğü mü? Bunun özgürlük olmadığını düşünüyorum. Bu, din özgürlüğünün ve Müslümanların kutsal duygularının ihlalidir." açıklamalarında bulundu.Putin'in başkent Moskova'da düzenlediği yıllık basın toplantısı 3 saat 56 dakika sürdü. Toplam 55 soruya cevap veren Putin, ABD ve NATO'ya ilettikleri çeşitli güvenlik garantileri ile ilgili teklifler konusunda ilerlemelerin kaydedileceğini umduğunu söyledi."HZ. MUHAMMED'E HAKARET ÖZGÜRLÜK DEĞİLDİR"Sanatta özgürlükle ilgili değerlendirmede bulunan Putin, bu konuda özgürlüğün sağlanması gerektiğini vurguladı. Putin, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: "Bu özgürlük, başka bir kişinin özgürlüğünü kısıtladığında, geliştirdiğimiz hedeflerle belirli çelişkiler içinde oluyor. Peygamber Muhammed'e yönelik hakaret sanat özgürlüğü mü? Bunun özgürlük olmadığını düşünüyorum. Bu, din özgürlüğünün ve Müslümanların kutsal duygularının ihlalidir."
SKANDAL KARİKATÜRLER TEPKİ ÇEKMİŞTİGeçtiğimiz aylarda başta Fransa olmak üzere bazı ülkelerde yayınlanan dergilerde, Hz. Muhammed'e yönelik skandal karikatürler yayınlanmıştı. Hakaret içerikli çizimler, bazı çevrelerce sanatta özgürlük bahanesi üzerinden savunulmuştu.
ABD Başkanı Biden Ukrayna'yı sattı mı? 2022'de Rusya işgali başlayabilir!
DİĞER   
9.12.2021 12:53:13
ABD Başkanı Joe Biden Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile yaptığı görüşme sonrası Moskova'yı yatıştırmak için Ukrayna'nın NATO üyeliği konusunda taviz vereceğini ima etti. Biden'ın geri adımı NATO cephesinde tepki ile karşılandı ve"Moskova ile yapılacak uzlaşma görüşmeleri derhal kökünden kesilmelidir" denildi.Rusya ve Ukrayna arasında tırmanan gerilimin ardından gözler ABD Başkanı Joe Biden ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in yapacağı görüşmeye çevrilmişti. Görüşme sonrası tüm dünya Rusya'ya yaptırım beklerken ABD Başkanı yaptığı açıklama ile herkesi şaşırttı.
Rusya'da yolcu otobüsü devrildi
DİĞER   
1.12.2019 23:40:52

SÜRÜCÜ DİREKSİYON HAKİMİYETİNİ KAYBETTİ

Bölgedeki kazanın, otobüs şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle meydana geldiği yetkililer tarafından açıklandı.

Yazarlar
En Çok Okunanlar
Sayfalar
Anketler
bağdat caddesi psikolog