Öleceğini anlayan kanser hastası köpeğin son anları! Kaderini gözyaşlarıyla karşıladı
DİĞER   
29.01.2022 11:51:25
Ağır kanser hastası köpeğin daha fazla acı çekmesini istemeyen doktorlar, köpeği uyutmaya karar verdi. Öleceğini anlayan köpeğin son anlarında döktüğü gözyaşları ise sosyal medyada herkesin yüreğini parçaladı.Kanser hastası bir köpeğin, uyutulmadan önceki son anlarına ilişkin video, sosyal medyada çok izlendi. Buna göre ağır kanser hastası olan bir köpeğin daha fazla acı çekmesini istemeyen doktorlar, köpeği uyutmaya karar verdi.ÖLECEĞİNİ ANLADIVideodaki köpek, hem acı çekmesinin etkisi hem de öleceğini anlamasıyla birlikte gözyaşlarına boğuluyor. Doktora çaresizce bakan köpeğin bu anları, binlerce görüntülenme aldı.
İZLEYENLER DUYGULANDISosyal medya kullanıcıları, köpeğe ait videoyu izledikten sonra çok duygulandıklarını ve hayvanlara daha merhametli yaklaşılması gerektiğini ifade etti.
Devlet Bahçeli, Saadet liderine geçmiş olsun dememiş! Temel Karamollaoğlu geçmiş olsun dileklerini ileten kişileri paylaştı!
DİĞER   
18.01.2022 11:11:27
Geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalanan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, tedavisi sırasında kendisine geçmiş olsun dileklerini ileten isimlerin yer aldığı bir teşekkür listesi yayımladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Abdullah Gül'e kadar çok sayıda ismin yer aldığı listede MHP lideri Devlet Bahçeli'nin olmaması dikkat çekti.Koronavirüse yakalanan ve bir süre hastanede tedavi gören Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, taburcu oldu.TEK TEK TEŞEKKÜR ETTİKaramollaoğlu, tedavisi sırasında kendisini arayarak geçmiş olsun diyen siyasi liderlere bir teşekkür mesajı yayınladı. Bu isimlerinden arasında Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın da olduğu siyasi parti liderleri, eski cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş ve bazı bakanlar yer aldı.
O Ses Türkiye'den Gökçe Bahadır geçti! Sesinden çok derin yırtmacı konuşuldu
DİĞER   
1.01.2022 11:51:40
O Ses Türkiye yılbaşı programına katılan ünlü oyuncu Gökçe Bahadır hem güzelliği hem sesiyle geceye damga vurdu. Derin yırtmaçlı elbisesiyle sahneye çıkan Bahadır, Sertab Erener'in Rüya şarkısını seslendirdi.1 Aralık Cuma akşamı TV8'de ekranlarında yayınlanan O Ses Yılbaşı Özel programında birbirinden ünlü isimler sahnedeydi. Jüriyi adeta büyüleyen Gökçe Bahadır ise çok sayıda övgü aldı. Hem sesi hem kıyafetiyle dikkat çekti.JÜRİYİ MEST ETTİSon dönemin en çok konuşulan oyuncuları arasında yer alan Gökçe Bahadır, O Ses Yılbaşı'nda Sertab Erener'in Rüya isimli parçasını seslendirdi. Performansıyla hem jüriyi hem de seyircileri mest eden Bahadır, daha sonra jüri üyesi Ebru Gündeş ile düet yaptı.
Son Dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan: 2011'de Somali'ye yaptığımız ziyaret, Afrika kıtasının kaderini değiştirdi
DİĞER   
18.12.2021 12:27:53
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan, 3. Türkiye-Afrika Ortaklık Zirvesi'nin açılış konuşmasını gerçekleştirdi. Erdoğan, burada yaptığı konuşmada, "Eşim ile 2011 yılında dünyanın gözlerini kapattığı dönemde Somali'yi ziyaret ettik. Dünya kamuoyunun dikkatini Somali'deki insani krize çekmeye çalıştık. O ziyaret sadece Somali'nin değil, Doğu Afrika'nın da kaderini değiştirdi" diye konuştu.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 3. Türkiye- Afrika Ortaklık Zirvesi'nin açılış oturumunda açıklamalarda bulundu. Türkiye ve Afrika'nın derin bir dostluk bağı bulunduğunu belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye Afrika'ya ve Afrika halklarına asla sırtını dönmemiştir" ifadelerini kullandı.LİDERLERDEN AİLE FOTOĞRAFI"Birlikte Kalkınma ve Refah için Güçlendirilmiş Ortaklık" temasıyla İstanbul Kongre Merkezi'nde düzenlenen zirvenin resmi açılış oturumu öncesinde liderler aile fotoğrafı çektirdi.
60 metre derinliğindeki topraktan çıkarıldı! İlk defa görülen canlı bilim insanlarını heyecanlandırdı
DİĞER   
17.12.2021 11:08:10
Avustralyalı bilim insanları, Batı Avustralya'da bir maden bölgesinde yerin yaklaşık 60 metre altından toplam 1306 bacaklı kırkayak çıkardı. Bu kırkayak türünün bir ilk olduğu açıklandı.Bilim insanları, Avustralya'da yürüttüğü çalışmalar kapsamında çok önemli bir keşfe imza attı. Araştırmacılar, Batı Avustralya'da bir maden bölgesinde yerin yaklaşık 60 metre altında 1306 bacaklı, soluk renkli ve 95 mm uzunluğunda bir kırkayak keşfetti.1306 BACAĞI VAREumillipes Persephone bir kırkayak türü ve bilim insanları bu türden 4 tanesini inceledi. Araştırmalarına göre, yetişkin dişilerden birinin bin 306, diğerinin 998 bacağı bulunuyordu. İki yetişkin erkekten birinin 818, diğerinin ise 778 bacağı vardı. 1306 bacaklı olan bu kırkayak dünyada bir ilk ve rekor.
ÖNCEKİNİN 750 BACAĞI VARDI400 milyon yıl önce var olan kırkayakların bugün yaklaşık 13 bin türü bulunuyor. Önceki rekor, 750 bacaklı Illacme plenipes isimli bir California kırkayak türüydü.
Yazarlar
En Çok Okunanlar
Sayfalar
Anketler
bağdat caddesi psikolog