Üç Kuruş dizisinde şaşırtan ayrılık! Kartal cezayı ona verdi
DİĞER   
18.01.2022 11:19:04
Show TV dizisi Üç Kuruş'ta herkesi çok şaşırtan erken bir veda gerçekleşti. Uraz Kaygılaroğlu ve Ekin Koç'un başrol oynadığı dizide Nezih karakterini oynayan Zafer Algöz diziden ayrıldı.Pazartesi akşamları seyircisi ile buluşan Üç Kuruş'ta heyecan bitmiyor. Uraz Kaygılaroğlu'nun canlandırığı Kartal karakterinin 10'uncu bölüm final sahnesinde Nezih'i öldürmesi izleyenleri şoke etti. Kimsenin beklemediği bu veda sonrası Zafer Algöz Üç Kuruş'tan erken ayrılmış oldu.ÜÇ KURUŞ'TA ŞAŞIRTAN VEDABaşrollerinde Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Aslıhan Malbora ve Nesrin Cavadzade'nin yer aldığı Üç Kuruş hikayesiyle her Pazartesi heyecan ve gerilime sahne oluyor. Dizinin 17 Ocak 2022 Pazartesi akşamı yayınlanan 10'uncu bölümünde Kartal'ın cezayı keserek Nezih'i öldürmesi herkesi şaşırttı.
ÜÇ KURUŞ 10. BÖLÜM ÖZETİİrfan, Efe'yi öldürmek için gizlice evine girer. Ama Efe'nin gizli ajandasıyla karşılaşınca, ona önemli bir mesaj bırakır. Efe, İrfan'ın mesajını çözmek için Kartal'a geldiğinde, Kartal'la Nezih arasında başlayan savaşı öğrenir. Kartal savaşın sonunu galip olarak görmeye, Efe ise kimse zarar görmeden savaşı bitirmeye kararlıdır. Leyla'nın uyarılarına rağmen planını hayata geçiren Efe, kendisini büyük bir değişimin eşiğinde bulur. Kartal, Nezih'le savaşında hayatta kalabilmek için zekası kadar Bahar'a ihtiyacı olduğunu anlar. İrfan ise hiç kimsenin beklemediği bir manevrayla yeni oyununun ilk hamlesini yapar.
Dizilerde umduğunu bulamadı! Elçin Sangu tiyatroya yöneldi
DİĞER   
6.01.2022 11:19:40
Üst üste dizileri yayından kaldırılan Elçin Sangu şimdilerde ise tiyatroya yöneldi. Yakında izleyicilerle buluşması beklenen dram hikayesinde yer alan Elçin Sangu, provalara devam ediyor.Son yıllarda Elçin Sangu, üst üste yaşadığı dizi şanssızlıkları sonrası kendisine yeni bir yol çizdi. Elçin Sangu şimdilerde ise tiyatroya yöneldi.ÜST ÜSTE DİZİLERİ KALDIRILDIYalancılar ve Mumları isimli dizide başrolde yer alan oyuncu, iyi bir oyuncu kadrosuna rağmen beşinci bölümde final yaptı. Üst üste iki dizi projesinden hüsranla ayrılan oyuncu, şimdilerde ise tiyatroya yöneldi. Yakında izleyicilerle buluşması beklenen dram hikayesinde yer alan Elçin Sangu, provalara devam ediyor .Elçin Sangu konuyla ilgili, "Bir şey yapmıyorum. Tiyatro provaları var, onları yapıyorum. Şu an iyi gidiyor. Bekliyoruz, pandemi koşullarında ne kadar ilerleyebilecekse o kadar ilerleyecek" dedi.
Oktay Kaynarca'dan sevenlerine müjde! Yeni sezonda ATV'de başlayacak bir dizide oynayacakOktay Kaynarca'dan sevenlerine müjde! Yeni sezonda ATV'de başlayacak bir dizide oynayacak
DİĞER   
22.12.2021 12:10:13
Son olarak Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde rol alan başarılı oyuncu Oktay Kaynarca, yeni bir diziyle ekran macerasına başlıyor. Oyuncu, Onur Tan'ın yönetmen koltuğuna oturacağı yeni dizide hem başrol oynayacak hem de dizinin yapımcılığını üstlenecek.ATV ekranlarında yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin merakla beklenen yeni sezonu kanal ve yapımcı firma arasında sorunlardan dolayı yayınlanmadı. Dizide Hızır Çakırbeyli karakterini oynayan Oktay Kaynarca da yeni bir projeyle ekrana dönmeye hazırlanıyor.YENİ DİZİSİ DE ATV'DE OLACAKInstagram hesabından Kaynarca'nın yeni projesini duyuran gazeteci Birsen Altuntaş, "Raci Şaşmaz ve Bahadır Özdener'den bağımsız hareket etme kararı alan Oktay Kaynarca, yine ATV için eylül ayına çok iddialı bir dizi hazırlıyor. Yönetmen koltuğunda Onur Tan'ın oturacağı dizi çok acıklı bir kadın ve çok sert bir erkeğin hikayesini buluşturacak" dedi.
Altuntaş paylaşımında Oktay Kaynarca'nın dizide başrol oynamasının yanı sıra projenin yapımcılığını da üstleneceğini söyledi.
Kılıçdaroğlu'nun "Geliyor gelmekte olan" sözü TRT dizisine replik oldu! İnce bir mesaj var
DİĞER   
13.12.2021 11:05:43
Erken seçim çağrısı yapan ve Mersin mitingiyle startı veren CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun son dönemlerde sıklıkla kullandığı "Geliyor gelmekte olan" sloganı Teşkilat dizisindeki Yıldırım karakterine söyletildi.Geçtiğimiz aylarda izleyici ile buluşan Teşkilat dizisinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun son günlerde sıkça kullandığı "Geliyor gelmekte olan" sloganı dizide kamuoyunun hayırsever bir iş adamı olarak tanıdığı ancak perde arkasında uluslararası bir komplo ağının karanlık bir temsilcisi olan Yıldırım karakterine söyletildi.
"HER ZAMAN BİR PLANIM VARDIR"Bahsi geçen sahnede Gürkan Uygun'un canlandırdığı Yıldırım karakteri "Benim her zaman bir B planım vardır. Geliyor gelmekte olan Serdar, geliyor gelmekte olan" ifadelerini kullanıyor.
Sadakatsiz dizisinde büyük savaş başlıyor! Kazanan kim olacak?
DİĞER   
1.12.2021 11:55:17

Sadakatsiz dizisinin yeni bölümünde savaş çanları çalmaya başlıyor. Kanal D'nin her hafta heyecanla beklenen dizisinde Derin ve Asya ile Aras ve Volkan arasında gerilim tırmanıyor.

Çarşamba akşamları yayınlanan dizinin yeni sezon hikayesine Berkay Ateş'in de dahil olması heyecanı bir kat daha artırdı. Yeni bir ivme kazanan dizinin yeni bölümünde savaş çanları çalacak ve biz izleyiciler bambaşka bir hikayeye doğru akacağız. Asya ile Aras'ın mutluluğuna engel olmaya çalışan ve oyunu bozan Volkan Aras'ın evli olduğunu söyleyince Asya'nın kadınlık gururu incinmişti. Tam olarak Derin'in evli bir adamı ayartması gibi davrandığı düşünen Asya, Aras'tan intikamını fazlasıyla almıştı.


ARAS BOŞANIYOR
Fakat yeni bölümde işlerin tamamen bozulduğuna şahit olacağız. Aras, bu kez Volkan'dan daha atak davranarak eşinden boşanacağını söyleyerek intikamını fazlasıyla alıyor. Volkan ise bu duruma fazlasıyla bozuluyor. Derin ise Aras'ın boşanma kararından oldukça mutlu olacak.Bir süredir hikayenin akmamasından şikayetçi olan izleyici de bu savaş durumundan memnun olacağa benziyor. Geçtiğimiz hafta uzun süredir liderliğini koruduğu reyting sıralamasında ilk kez geri düşen Sadakatsiz'de Aras'ın karısı Leyla ortaya çıktığında Asya kendisini Derin gibi hissetmiş, evli bir adamı ayartmaya çalıştığını düşünmüştü. İzleyici de Asya'yı bu durumda görmekten rahatsız olmuştu.


İZLEYİCİ TEPKİSİ
İzleyiciler sosyal medyada yaptıkları yorumlarda Sadakatsiz'in senaryosunun ikinci bölümde çok bozulduğuna dikkat çekiyor ve bir an önce düzelmesini umduklarını belirtiyor. Dizinin uzatılması için Aras'ın boşanma sürecinin uzayacağını söyleyen izleyiciler bu durumun Sadakatsiz'i klasik Türk dizisi sınıfına soktuğunu söylüyor.

Netflix'in Fenomen Dizisi La Casa de Papel'den sürpriz duyuru! Berlin karakterinin dizisi geliyor!
DİĞER   
1.12.2021 11:53:22

La Casa de Papel'in son bölümleri 3 Aralık'ta yayınlanacakken bugün sürpriz bir duyuru geldi. Dizinin ana karakterlerinden Berlin'e odaklanan 'Berlin' dizisi duyuruldu. 
Berlin, 2023 yılında yine Netflix'te yayımlanacak.Netflix'in 2017 yılında yayımladığı ve çıktığı gibi dünyanın gündem dizilerinden birisi haline gelen La Casa de Papel, ne yazık ki artık sona yaklaşıyor. 5 sezon ve toplamda 41 bölümle izleyicilerle buluşan dizi, 3 Aralık günü yayına girecek son beş bölümüyle birlikte izleyenlerine veda edecek. Fakat La Casa de Papel'in vedasına iki gün kalmışken bugün hayranlarını sevindirecek sürpriz bir haber geldi.


PEDRO ALONSO OYNAYACAK
Netflix, La Casa de Papel evrenini genişletmeye karar verdi ve yeni bir dizisi için de çalışmaları başlattı. 'Berlin' isimli bu yeni dizinin, isminden de anlaşılabileceği üzere La Casa de Papel'in popüler karakteri Berlin, ya da gerçek ismiyle Adnrés de Fonollosa üzerine odaklanacağı açıklandı. Karakter, yeniden dizide Berlin'i canlandıran Pedro Alonso tarafından canlandırılacak.


EKİBİN İKİ NUMARALI LİDERİYDİ
Ekibin iki numaralı lideri olan Berlin, ana dizi La Casa de Papel'in sonunda, İspanya Bankası soygununu The Professor ve Palermo ile planlıyor ve gerçekleştirmeye çalışıyordu.

Pınar Töre ve Merve Ateş, Yargı dizisinin kadrosuna girdi
DİĞER   
1.12.2021 11:49:26

Kanal D ekranlarının büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Yargı'nın kadrosuna 2 yeni oyuncu dahil oldu. Komiser Eren'in eski sevgilisi ve kızının ortaya çıkmasıyla Pınar Töre ve Merve Ateş diziye katıldı. Başrollerini Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun paylaştığı Yargı dizisi her pazar akşamı izleyicileriyle ekrana kilitlemeye devam ediyor. Yargı'nın oyuncu kadrosuna Cezmi Baskın, Ayşenil Şamlıoğlu ve Nergis Öztürk'ün ardından iki yeni isim daha katıldı.

ROL ALMAYA BAŞLADILAR

Dizide komiser Eren'in eski sevgilisi Özlem karakterini Pınar Töre, Özlem'in kızı Tuğçe rolünü ise Merve Ateş canlandırmaya başladı.

EREN'İN HAYATI DEĞİŞİYOR

Yargı'nın son bölümünde eski sevgilisi Özlem'in kızının hırsızlık suçuyla büroya geldiğini öğrenen Eren, yardım etme kararı aldı. Masasında "O senin kızın" yazılı bir not bulan Eren, Tuğçe'den DNA örneği alarak babalık testi yaptırmaya karar verdi.

Yazarlar
En Çok Okunanlar
Sayfalar
Anketler
bağdat caddesi psikolog