Dövmenle hava atıyorsun" sözleriyle başlayan kavgada 2 kişi yaralandı
DİĞER   
11.12.2021 01:18:06
Bolu'da, iki grup arasında "Dövmeni göstererek hava atıyorsun" diyerek başlayan bıçaklı kavgada 2 kişi sırtından ve elinden yaralandı. Hastaneye kaldırılan 2 yaralının durumlarının iyi olduğu açıklandı.Bolu'da Büyük Cami Mahallesi Ahmet Yümnioğlu Sokak'ta bulunan parkta meydana gelen olayda, iddiaya göre, parkta kalabalık halde bulunan farklı 2 gruptaki gençlerden birisi diğerine "Dövmeni göstererek niye hava atıyorsun?" dedi.BIÇAKLI KAVGA ÇIKTIGençler arasında başlayan sözlü tartışma bir süre sonra bıçaklı kavgaya dönüştü. Kavgada, Ömür Ramazan Y. elinden, Tunahan S. ise sırtına aldığı bıçak darbesiyle yaralandı.
YARALILARIN DURUMLARI İYİKavgayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaralanan gençlere olay yerinde yaptıkları il müdahalenin ardından İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi'ne götürdü. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Dövme tutkunu fenomeni durdurabilene aşk olsun! Hayranları "Yapma" dedi ama o dinlemedi
DİĞER   
1.12.2021 11:51:06

Instagram modeli ve dövme tutkunu olan Amber Luke, gözüne yaptırdığı için 3 hafta kadar geçici körlük yaşamıştı.

Yeni maceralar peşinde olduğunu daha önce de belirten genç kız şimdi de alnından başlayıp yanağına kadar inen siyah çizgi şeklinde yaptırdığı dövmeyle çıktı karşımıza. Her yerini dövmeyle kaplayan genç fenomenin boş kalan tek yeri yüzünün bir kısmı.

Yazarlar
En Çok Okunanlar
Sayfalar
Anketler
bağdat caddesi psikolog