Doktor çiftin kanlı takı kavgası! Gelinin ses kaydı kan dondurdu: Vur, hepsini vur!
DİĞER   
27.01.2022 11:42:55
Trabzon'da 4 ay önce meslektaşı Ümit Keleş ile evlenen doktor Burcu Bulut'un babası emekli astsubay Basri Bulut'un takı tartışması nedeniyle damat ile ailesinden 3 kişiyi silahla yaraladığı kavga ile ilgili iddianame kabul edildi. İddianamede; tutuklu Basri Bulut hakkında 'silahla nitelikli kasten yaralama' suçundan 8 yıla kadar hapis cezası istendi. Soruşturmada delil olan ses kaydında ise Burcu Bulut Keleş babasına 'vur, hepsini vur' dediği iddia edildi.25 Eylül 2021 tarihinde 1 Nolu Bostancı Mahallesi, Hasan Çavuş Sokak'ta meydana gelen olayda Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Farabi Hastanesi'nde görevli Dr. Burcu Bulut Keleş ile meslektaşı Ümit Keleş geçen yıl 11 Eylül'de yapılan düğünle evlendi. Düğünde takı paylaşımı nedeniyle tartıştı.
Doktor çiftin kanlı 'takı kavgası'nda kan donduran ses kaydı: Vur, hepsini vur
GELİNİN BABASI KURŞUN YAĞDIRDIAynı gün konuyu kapatan aileler, 4 gün sonra yeniden bir araya geldi. Kastamonu'ndan Trabzon'a gelen gelinin babası emekli astsubay Basri Bulut, çıkan tartışmada belinden çıkardığı tabancayla damadı Ümit Keleş ile babası Hasan (53) annesi Meryem (53) ve kız kardeşi Edanur Keleş'i (25) yaraladı.
Genel başkanımla beni kavga ettirecek bir Allah'ın kulu henüz Türkiye topraklarında doğmadı
DİĞER   
23.01.2022 11:33:49
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP İstanbul İl Örgütü'nün meclis üyeleri buluşmasında dikkat çeken bir konuşma yaptı. Parti içi gruplaşma iddialarına değinen İmamoğlu, "Parti içinde veya dışında uzlaşamayacağımız kimse olmamalı. Genel başkanımla beni kavga ettirecek bir Allah'ın kulu henüz Türkiye topraklarında doğmadı. İstanbul seçimlerindeki başarımızın arkasında birlik ve beraberlik vardı" ifadesini kullandı.İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu, "Parti içinde veya dışında uzlaşamayacağımız kimse olmamalı. Genel başkanımla beni kavga ettirecek bir Allah'ın kulu henüz Türkiye topraklarında doğmadı" dedi.Cumhuriyet gazetesinden Sena Tufan'ın haberine göre, CHP İstanbul İl Örgütü'nün meclis üyeleri buluşması dün gerçekleşti.
Eski sevgilisine şiddet uygulayan şarkıcı Çağatay Akman'ın ifadesi ortaya çıktı: Öykü'den yardım istemeye gittim, tartışma kavgaya dönüştü
DİĞER   
3.01.2022 11:51:20
Eski sevgilisi Öykü Uslu'yu evinin önünde darbettiği gerekçesiyle yargılanan şarkıcı Çağatay Akman, ifadesinde Uslu'nun evine taksi için yardım istemek amacıyla gittiğini, orada bulunan erkeklerle çıkan tartışmanın kavgaya dönüştüğünü söyledi.Gece Gölgenin Rahatına Bak şarkısıyla ünlenen Çağatay Akman'ın geçtiğimiz aylarda Cihangir'de oturan eski sevgilisi oyuncu Öykü Uslu'nun kapısına dayandığı ve şiddet uyguladığı görüntüler ortaya çıkmıştı. Görüntülerin ardından gözaltına alınan Akman'ın ifadesi de ortaya çıktı.ESKİ SEVGİLİSİNE YAKLAŞAMAYACAKUslu, ifadesi alındıktan sonra serbest bırakılan Çağatay Akman hakkında koruma talebinde bulundu. Mahkeme, Akman'ın Uslu'ya karşı tehdit, hakaret, aşağılama veya küçük düşürmeyi içeren söz ve davranışlarda bulunmamasına, ikamet ettiği binaya yaklaşmamasına ve iletişim araçlarıyla rahatsız etmemesine karar verdi.
Yılbaşı eğlencesinde çıkan silahlı kavga, 14 yaşındaki çocuğu hayattan kopardı
DİĞER   
1.01.2022 11:58:42
Bağcılar'da yılbaşı kutlamaları sırasında silahlı kavga çıktı. Rastgele açılan ateş sonucu 14 yaşındaki bir çocuk kafasına isabet eden kurşunla hayatını kaybetti.Saat 00.30 sıralarında Bağcılar Demirkapı Mahallesi'nde iddialara göre yılbaşını kutlamak için toplanan grup bir anda tartışmaya başladı.14 YAŞINDAKİ ÇOCUK KAFASINDAN VURULDUTartışma kısa sürede kavgaya dönüşürken, taraflardan biri silahına davranarak rastgele ateş etmeye başladı. Silahtan çıkan kurşun 14 yaşında bir çocuğun kafasına isabet etti. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı çocuğa ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulansla hastaneye kaldırdı.
KURTARILAMADISilahla kafasından vurulan çocuk yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.
Taksim'de yılbaşı eğlencesi kavga ile bitti! Yumruk yiyen genç, savrulduğu yerden kalkamadı
DİĞER   
1.01.2022 11:55:30
Taksim'de vatandaşların yılbaşı eğlencesi kavga ile bitti. Kalabalıkta henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı kavga eden şahısları polis zorla ayırdı. Yumruk yiyen bir vatandaş, uzun süre yerden kalkamadı.Gece saat 02.00 sıralarında Taksim İstiklal Caddesi üzerinde yılbaşı kutlamaları için Taksim'e gelen vatandaşlardan 2 kişi aralarındaki anlaşmazlık sebebi ile kavga etti.
Taksim'de yılbaşı eğlencesi kavga ile bitti
UZUN SÜRE YERDEN KALKAMADIYumruk yiyen şahıs yere serildi. Yere serilen şahıs bir süre kendine gelemedi. Şahıs, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdahalesi sonrası ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Vuran şahıs ise polis ekipleri tarafından kelepçe takılarak gözaltına alındı.
Kavgada söylenmez! Tuğba Ekinci'den Hülya Avşar'a olay simit göndermesi
DİĞER   
24.12.2021 11:58:46
Yapmış olduğu simit çıkışıyla eleştiri oklarının hedefi olan Hülya Avşar'a en ilginç tepki Tuğba Ekinci'den geldi. Sosyal medyadan Hülya Avşar'ın fotoğrafını paylaşan Ekinci, "Simit yiye yiye simit oldun zaten" diye yazdı.İçerisinde bulunduğumuz ekonomik durumu yorumlayan Hülya Avşar'ın "Mutlaka bu tür günleri ve bu zamanları öngörüp, biraz daha farklı yaşam çizmek lazım. Ayağımızı yorganımıza göre uzatmalıyız. 'Bu saatten sonra simit mi yiyeceğiz?' falan diyorlar. Gerekirse yenecek ama bu günleri de kolay atlatacağız" şeklindeki sözleri büyük tepki çekti.
"HİÇBİRİNİZİ TAKMIYORUM"Avşar gelen tepkiler üzerine de kendine savundu. Avşar, açıklamasında "Simite takılanlar; hiçbirinizi takmıyorum ve saymıyorum" ifadelerine yer verdi."SİMİT YİYE YİYE SİMİT OLDUN"Hülya Avşar'a en ilginç tepki ise Tuğba Ekinci'den geldi. Sık sık polemikleriyle gündeme gelen Ekinci, yıldızının hiçbir zaman barışmadığı Avşar'ın bir fotoğrafını paylaşarak "Simit yiye yiye simit oldun zaten" yorumunda bulundu.
Gece yarısı çıkan kavgada 21 yaşındaki genç kalbinden bıçaklanarak öldürüldü
DİĞER   
17.12.2021 11:02:37
Antalya'nın Serik ilçesinde önceki gece saat 01.30 sularında çıkan kavga feci sonuçlandı. 21 yaşındaki Volkan Yılmaz, kalbinden aldığı bıçak darbesi sebebiyle yaşamını yitirdi. Yılmaz'ın vefatı, duyan herkesi yasa boğdu.Serik ilçesine bağlı Merkez Mahallesi Atatürk caddesinde gece 01: 30 sıralarında Volkan Yılmaz ile S. A. (24) ve F. D. (23) arasında tartışma çıktı. Çıkan kavga sonrası kalbinden bıçak darbesi alan Yılmaz yere yığıldı.MÜDAHALALERE RAĞMEN KURTARILAMADIOlayı fark eden vatandaşlar 112 sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Sağlık ekipleri ilk müdahalesinin ardından Serik Devlet Hastanesine götürülen Yılmaz, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
İKİ KİŞİ GÖZALTINDAGencin öldürülmesi olayına karıştığı belirtilen S. A. ve F. D. gözaltına alındı. Yılmaz'ın cenazesi otopsi için Antalya adlı tıp kurumuna götürülürken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.LAF ATMA KAVGASI İDDİASIFeci olayın detayları da ortaya çıktı. Buna göre Volkan Yılmaz, kız arkadaşıyla geçerken kafede oturan Süleyman A. (24), Fikret D. (23) ve Ahmet A. (23) iddiaya göre laf attı. Kız arkadaşını eve bıraktıktan sonra arkadaşlarını da yanına alan Volkan Yılmaz, kafeye geldi. Kafenin önünde Volkan Yılmaz ile bu 3 kişi arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü, taraflar birbirlerine bıçakla saldırdı. Yılmaz, kavga sırasında aldığı bıçak darbesi nedeniyle öldü.
Genç kızlar, paylaşamadıkları erkek yüzünden saç baş kavga etti
DİĞER   
12.12.2021 12:02:32
Bursa'da iddiaya göre genç kızların olduğu bir grup, erkek yüzünden saç baş kavga etti. Çevredekilerin endişeli bakışları arasında gerçekleşen kavga, saniye saniye kameralara kaydedildi.Erkek yüzünden sosyal medyada tartışan kızlar konuşmak için merkez Osmangazi ilçesi Kent Meydanında buluştular. "Erkek arkadaş" nedeniyle kızlar tartışmaya başladı. Kısa sürede tartışma kavgaya dönüştü.SAÇ SAÇA KAVGA ETTİLERKızlar herkesin gözü önünde saç saça baş başa kavga ettiler. Çevredekiler ise olan biteni izlemekle yetindi. Daha sonra 2 grup bölgeden ayrılarak uzaklaştılar. Bu anlar ise cep telefon kamerasına yansıdı. -
Bakan Pakdemirli'nin "Geri zekalı" sözleri kavga çıkarttı
DİĞER   
11.12.2021 01:20:57
Günlerdir aralıksız süren bütçe görüşmelerinde tansiyon günden güne artıyor. Son olarak Tarım ve Orman Bakanlığı'nın bütçesi görüşüldüğü esnada Bakan Pakdemirli, CHP'li Gürer'e yönelik ''Geri zekâlı" ifadelerini kullandı. Verilen aranın ardından söz alan Pakdemirli, CHP'li Gürer ile görüştüğünü belirterek, "Karşılıklı olarak helalleştik." dedi.TBMM Genel Kurulu'nda Tarım ve Orman Bakanlığı, Adalet Bakanlığı ve Milli Savunma Bakanlığı ile bağlı ve ilgili kuruluşların 2022 yılı bütçelerinin görüşmeleri sürüyor.BAKAN PAKDEMİRLİ İLE CHP'Lİ GÜRER ARASINDA TARTIŞMAÇiftçinin mutlu olmadığını ifade eden CHP Niğde Milletvekili Fethi Gürer, "Çiftçimizin mutlu olmasını istiyorsanız yem ve gübre fiyatlarını yarı yarıya indirin. Çiftçimize arpa taban fiyatı 1,750 lira verdiniz, yabancı ülke çiftçisinden tonu 4 bin 550 liradan arpa ithal ettiniz. Ekmeklik buğday için çiftçimize taban fiyat 2 bin 250 lira verdiniz, yabancı çiftçiden tonu 5 bin liradan buğday ithal ettiniz. Çiftçinin mutlu olmasını istiyorsanız yabancı çiftçiden ithal ettiğiniz buğday ile bize ödediğiniz taban fiyat arasındaki farkı hemen çiftçimize verin." diye konuştu.
"VİCDANINIZ NASIL KABUL EDİYOR?"Üzerinde "Çocukların aktiviteleri ve dikkatleri üzerinde olumsuz etkisi bulunabilir." yazılı bir içeceğin düğün salonlarında dağıtıldığını anlatan Gürer, Bakan Pakdemirli'ye dönerek "Sentetik tatlandırıcı diye insan sağlığına zararlı bir ürünün Türkiye'ye 2015 yılından beri satılmasına izin vermeyi vicdanınız nasıl kabul ediyor?" diye sordu."GERİ ZEKÂLI" GERİLİMİ"Bana bakacak yüzünüz yok mu? Bari bana bakın, anlattığımı dinleyin sayın Bakan." diyen Gürer bunun üzerine Bakan Pakdemirli ile kısa süreli bir tartışma çıktı. Meclis'te yaşanan gerilimde Pakdemirli, Gürer'e yönelik ''geri zekâlı" dedi. Ardından Gürer de Pakdemirli'ye "Bana mı dedin geri zekâlı diye? Sensin geri zekâlı! Haddini bil!" şeklinde cevap verdi. Bunun üzerine Meclis'te gerginlik yaşandı.Meclis Başkanvekili Celal Adan, CHP milletvekillerinin konuşmalarını tamamlamasının ardından birleşime ara vererek grup başkanvekilleriyle görüşeceğini söyledi."HELALLEŞTİK"Verilen aranın ardından söz alan Pakdemirli, CHP'li Gürer ile görüştüğünü belirterek "Zaman zaman Meclisin tansiyonuyla beraber karşılıklı olarak maksadı aşan kelimeler olabiliyor. Bununla alakalı kendisiyle de içeride görüşmemizi yaptık. Karşılıklı olarak helalleştik." dedi.
Dövmenle hava atıyorsun" sözleriyle başlayan kavgada 2 kişi yaralandı
DİĞER   
11.12.2021 01:18:06
Bolu'da, iki grup arasında "Dövmeni göstererek hava atıyorsun" diyerek başlayan bıçaklı kavgada 2 kişi sırtından ve elinden yaralandı. Hastaneye kaldırılan 2 yaralının durumlarının iyi olduğu açıklandı.Bolu'da Büyük Cami Mahallesi Ahmet Yümnioğlu Sokak'ta bulunan parkta meydana gelen olayda, iddiaya göre, parkta kalabalık halde bulunan farklı 2 gruptaki gençlerden birisi diğerine "Dövmeni göstererek niye hava atıyorsun?" dedi.BIÇAKLI KAVGA ÇIKTIGençler arasında başlayan sözlü tartışma bir süre sonra bıçaklı kavgaya dönüştü. Kavgada, Ömür Ramazan Y. elinden, Tunahan S. ise sırtına aldığı bıçak darbesiyle yaralandı.
YARALILARIN DURUMLARI İYİKavgayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaralanan gençlere olay yerinde yaptıkları il müdahalenin ardından İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi'ne götürdü. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Yazarlar
En Çok Okunanlar
Sayfalar
Anketler
bağdat caddesi psikolog