Yolcu otobüsü şarampole düştü; 4 yolcu yaralı kurtuldu
DİĞER   
22.01.2022 09:29:11
Aksaray'da kontrolden çıkan yolcu otobüsünün şarampole düşmesi sonucu 4 kişi yaralandı. Bir anda kendilerini tarlada bulduklarını söyleyen yolcular, büyük korku atlattıklarını söyledi.Naif Yeşilkaya idaresindeki Ağrı'dan Bodrum'a giden otobüs, Aksaray- Konya kara yolunun 50. kilometresinde buzlanma nedeniyle şarampole düştü. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye, jandarma ve AFAD ekibi sevk edildi.4 KİŞİ YARALANDIKazada, sürücü Yeşilkaya ile yolculardan 3 kişi yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Yolculardan M.G. gazetecilere, Erzincan'dan Denizli'ye gittiğini söyledi.
İmralıya giden akademisyen Ali Kemal Özcan'dan iddia: Demirtaş'ın canını Öcalan kurtarabilir
DİĞER   
19.01.2022 12:02:47
Ferit Aslan'ın sorularını cevaplayan Ali Kemal Özcan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Edirne'deki en büyük hesabı İmralı'dakine verecek" sözlerini değerlendirdi. Özcan, "Sadece Abdullah Öcalan Demirtaş'ın canını kurtarabilir" dedi.2019 yılında yenilenen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi öncesi terör örgütü lideri Abdullah Öcalan ile görüşen ve Öcalan'ın HDP'ye yönelik "yerel seçimlerde tarafsız kalın" çağrısını bir mektupla aktarmasıyla hatırlanan Ali Kemal Özcan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın geçen hafta (12 Ocak 2022) grup konuşmasında yaptığı çıkışı üzerine konuştu.
"ABDULLAH ÖCALAN CANINI KURTARABİLİR"Medyascope'dan Ferit Aslan'a konuşan Ali Kemal Özcan,"Devlet kim? Başındaki Erdoğan. Ben Erdoğan'ın onay ve takdiri olmadan gidemem. Bu doğrudur, bunu kaç kez söyledim" diye konuştu. Özcan, "çözüm süreci"ni bozmaktan sorumlu tuttuğu Selahattin Demirtaş için ise "Çıktığında canını kurtarırsa eğer, siyaseten iş yapmayı bırakın sadece Abdullah Öcalan canını kurtarabilir" değerlendirmesi yaptı.Sözlerine devam eden Özcan, "Ben Erdoğan'ın niyetinin ne olduğunu ne için söylediğini bilemem. Peki bunu yalnız Erdoğan mı biliyor. Yani Selahattin Demirtaş'ın Öcalan'a, Öcalan'dan da öte Kürt halkına çıktığında bunlar sorulacak. Sen 'Seni başkan yaptırmayacağız' niye dedim. Beni İmralı'ya devlet gönderdi. Devlet kim? Devletin başında Erdoğan. Elbette ki Erdoğan'ın takdiri ve onayı olmadan ben gidemem. Bu doğrudur bunu ben kaç kez söyledim. Peki beni gönderen devlet açıklamayı Öcalan ısrarla istememesine rağmen ters teper, ki ben de devlet yetkililerine söyledim, uyardım, hatta Amerika'daki oğlumla da görüştüm o da aman sakın yapma dedi ama ben yaptım. Ama ben yaptım niye yaptım?Çünkü beni İmralı'ya gönderen bunlar. Ben çözüm peşindeyim, üzüm yeme peşindeyim. Dolayısıyla sorumluluğu onlara bırakarak mektubu okudum. Yanlış yaptım, objektif olarak ama üzüm yemek üzere, çünkü çözüm devletten geçer PKK'den geçmez, beni İmralı'ya gönderen akla ben uydum. Ve mektubu okudum. Peki Selahattin Demirtaş'ı İmralı'ya kim gönderiyordu? Hem de bir değil birkaç kez göndermiş. Gurup gurup gönderiyorlardı. Öcalan siyasetin merkezine girmişti. 20 sene sonra Recep Tayyip Erdoğan'ın başında olduğu bir devlet Öcalan'la muhatap oldu.Bu muhataba Kürtler adına Selahattin Bey neden ısrarla herkesten daha fazla düşmanlık yaptı ve ben seni başkan yaptırmayacağız diye 3 cümlelik meclis konuşması yaptı. En önce Erdoğan'a Demirtaş bey saldırıyordu. Bugün saldırsa iyi neyse, o dönem seni bir iki haftada bir seni Öcalan'ın yanına gönderiyordu. Mudanya'ya yaklaşınca canlı yayın kameraları bekliyordu. Meclis'te aynen şu cümle, MHP ile CHP, o zaman bunlar beraberdi biliyorsunuz, Çözüm istemiyorlardı. Diyorlardı ki Abdullah Öcalan Tayyip Erdoğan, gırgır geçiyorlardı. Demirtaş bunların hepsinin öncülüğünü yaptı. Şimdi Demirtaş çıktığında, ben tahminimi söylüyorum, canını kurtarırsa eğer bırakın siyaseten iş yapmayı sadece Abdullah Öcalan kurtarabilir. Sadece Abdullah Öcalan Demirtaş'ın canını kurtarabilir." Özcan, "Erdoğan şu anda eski Erdoğan değil. Sayın Erdoğan 'titreyip kendine dönerse, fabrika ayarlarına dönerse Öcalan faktörünü yeniden devreye koyarlar" dedi.
Sokak ortasında oğlunun cesedini gören annenin feryadı: Seni kurtaramadım
DİĞER   
8.01.2022 11:42:15
Adana'da bir kişi, eroin aldıktan sonra rahatsızlanınca 4 kişi tarafından yol kenarına bırakıldı. Ahmet G. adlı bağımlı hayatını kaybederken, olay yerine gelen annesinin "Seni kurtaramadım" diye feryat etmesi herkesi ağlattı.Yüreğir ilçesine bağlı Ulubatlı Hasan Mahallesi 3092 sokakta iddiaya göre vatandaşlar bir kişinin 4 kişi tarafından getirilip sokak ortasına bırakıldığını, gencin de durumunun ağır olduğunu bildirdi.EROİNDEN ÖLMÜŞBunun üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, gencin damar yolundan eroin alması sonucu hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yerine polis ekipleri de sevk edildi. Gelen polis ekipleri, şahsın 34 yaşındaki Ahmet G. olduğunu saptadı. Bir süre sonra ise Ahmet G.'nin annesi Songül G. ve kardeşleri olay yerine geldi.
Mucize gibi kurtuluş! Patlamada evin duvarı çöktü, odadaki 8 çocuğun burnu bile kanamadı
DİĞER   
29.12.2021 12:17:48
Konya'da müstakil bir evde henüz bilinmeyen nedenle patlama meydana geldi. Patlama esnasında odanın duvarı yıkılırken anne yaralandı, evde bulunan 8 çocuğu ise şans eseri yara almadan kurtuldu.Konya'nın Karatay ilçesi Tatlıcak Mahallesi Erdemli Sokak üzerinde bulunan müstakil bir evde anne ve 8 çocuğunun uyuduğu sırada henüz belirlenemeyen bir sebeple patlama meydana geldi.ODANIN DUVARI ÇÖKTÜ, ANNE YARALANDIPatlama sonrasında anne ve çocuklarının bulunduğu odanın duvarı çöktü. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri evde oluşan küçük çaplı yangına müdahale ederek söndürürken, olayda yaralanan anne Medine Taç sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Konya Şehir Hastanesine kaldırıldı.
8 ÇOCUK YARA ALMADAN KURTULDUOlayda patlamanın yaşandığı odada bulunan ailenin 8 çocuğu yara almadan kurtuldu. Yakında bulunan baba Abdulvahap Taç'ın da patlama sesini duyarak eve geldiği öğrenildi. Polis ekipleri olay yerinde detaylı inceleme yaparken, patlamanın sebebinin belirlenmesi için çalışma başlatıldı.
Bu kurt, koyunların topallamasına sebep oluyor! İşte hayvanın koyundan uzaklaştırıldığı o anlar
DİĞER   
20.12.2021 11:48:29
Ahır sahiplerinin en büyük sıkıntı çektiği konulardan biri de hayvanlarda meydana gelen rahatsızlıklar. Özellikle koyunların ayağına yerleşerek, hayvanların topallamasına sebep olan tülüce kurdunun basit bir işlemle hayvanın ayağından çıkarılması gerekiyor. Sosyal medyada bir kullanıcı, hayvanının ayağından kurdu çıkardığı anları videolu paylaştı.Türkiye'de küçükbaş hayvancılıkla uğraşan milyonlarca insan bulunuyor. Özellikle son dönemde birçok insan, kendi ahırlarını oluşturarak hayvan yetiştiriciliğine başladı. Ancak ahırların en büyük sorunlarından biri de hayvanlarda meydana gelen hastalıklar.KOYUNLARIN TOPALLAMASINA NEDEN OLUYORÖzellikle koyunlarının topalladığını gören hayvan sahipleri, büyük panik yaşıyor. Fakat bu topallamanın çözümü o kadar zor değil. Koyunların tabanında yer alan tülüce kurdu, hayvanların aksamasına neden oluyor. Bu kurdun çıkarılması durumunda ise hayvan rahata kavuşuyor.
KURDU ÇIKARDIĞI ANLARI PAYLAŞTISosyal medyada geniş bir kesim tarafından tanınan çiftçi, kurdun ayağından tülüce kurdunu çıkardığı anları takipçileriyle paylaştı. Çiftçi, kurdun ayakta kalması durumunda hayvanın çok acı çekeceğini belirtti.
Ebrar Karakurt'tan Melis Sezen ve kestane balı göndermesi
DİĞER   
9.12.2021 12:54:26
Oyuncu Melis Sezen'in 5 Aralık'ta düzenlenen 47. Altın Kelebek Ödül Töreni'nin de yaptığı konuşmaya Instagram hesabından ünlüler gönderme yapıyor. Milli voleybolcumuz Ebrar Karakurt'ta Sezen'in bu konuşmasına instagram hesabı üzerinden fotoğraf paylaşarak gönderme yaptı.MİLLİVOLEYBOLCU EBRAR KARAKURT'TAN GÖNDERMEMelis Sezen'in 47. Altın Kelebek Ödülleri'nde söylediği ''Bunu tutuyorum çünkü elimde şu an'' cümlesi sosyal medyada gündeme oturdu. Ebrar Karakurt'tan göndermeler;
Kurtla kangalı çiftleştirdiler! İşte demir parmaklıkların arkasında bile tutulamayan yeni cins
DİĞER   
6.12.2021 10:52:10

Doğanın en güçlü iki hayvanı olarak bilinen kangal ve kurt köpeğinin çiftleşmesi sonucu ortaya çıkan cins dikkat çekti. Babası kurt, annesi kangal olan yeni cins görenleri hayran bıraktı.

Gücü ve asaletiyle kendisine hayran bırakan hayvanın, demir parmaklıklar ardında bile zor durduğu görüldü.Sosyal medyada zaman zaman kurtlar ve köpekler arasındaki mücadele anlarına ilişkin görüntüler paylaşılıyor. Vatandaşlar, hangi hayvanın daha güçlü olduğunu uzun zamandan bu yana tartışırken, sosyal medyada dikkat çeken bir paylaşım yapıldı.

KURT VE KANGALI ÇİFTLEŞTİRDİLER

Bir çiftçi, kurt ve kangalın çiftleşmesi sonucu doğan ırkın görüntülerini sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Kısa süre içerisinde binlerce beğeni ve yorum alan paylaşım, özellikle hayvanseverler arasında ilgi gördü.


DURUŞU HAYRAN BIRAKTI

Saf ırk olarak doğdukları zaman da asaleti ve kuvvetleri nedeniyle kendilerine hayran bırakan kurt ve kangalın karışımından dünyaya gelen köpeğin duruşu çok beğenildi. Babası kurt, annesi ise kangal olan köpeğin kulaklarının ve vücudunun oldukça diri ve güçlü olduğu görüldü.

Hadise, mavi tulumu ile sosyal medyada hedef olmaktan kurtulamadı
DİĞER   
9.10.2019 11:23:49

Bir arkadaşının doğum gününe katılan ve mekan çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtlayan şarkıcı Hadise, son dönemde hakkında çıkan iddialar hakkında konuştu. Hadise'nin tercih ettiği mavi tulumu ise sosyal medyada yine alay konusu oldu.

"ALLAH ŞAHİDİM, BENİM İÇİM ÇOK RAHAT"

Instagram'da 10 milyon takipçiye ulaşan güzel şarkıcı, sahte takipçi satın aldığı iddialarına, "Bilmiyorum, ben tek şunu biliyorum; ben hiç hayatımda nasıl sahte takipçi satın alınır bilmiyorum. Hiç yapmadım, Allah şahidim. Bazı insanlar hiç resim yüklemeyerek 30-40-100-1000 kişi takip edebiliyorlar. Bunlara sahte diyebilirsiniz. Ben kendimi biliyorum. Allah şahidim, benim içim çok rahat" yanıtını verdi.

DÜNYA STARI OLAYIM DERKEN"

Katıldığı davette mavi bir tulum tercih eden Hadise, sosyal medya kullanıcıların hedefine girmekten kurtulumadı. Instagram'da şarkıcını fotoğrafını gören kullanıcılar "Dünya starı olayım derken, Ciguli olmuş" yorumlarını yaptılar.

Yazarlar
En Çok Okunanlar
Sayfalar
Anketler
bağdat caddesi psikolog