Teröristle fotoğrafları çıkan HDP'li Semra Güzel'le ilgili yeni ayrıntılar! KCK heyetine girip 1 dakikada vekil adayı olmuş
DİĞER   
15.01.2022 11:44:03
HDP'li milletvekili Semra Güzel hakkında, PKK'lı teröristle fotoğrafları çıkmasından sonra fezleke düzenlendi. TBMM'ye sunulan dosyada Güzel'e dair pek çok bilgi yer aldı. Vekilin, KCK mülakatına girdiği ve 1 dakikada milletvekili adayı olduğu belirlendi. Ayrıca Güzel'in "Sözlüm" dediği teröristin defterinde de yaptıkları eylemlere dair farklı bilgilere ulaşıldı.2017'de öldürülen PKK'lı terörist Volkan Bora'nın telefonunda yapılan incelemelerde, HDP'li vekil Semra Güzel'in birçok fotoğrafı bulundu. Tepki uyandıran kareler sonrasında Güzel hakkında dokunulmazlığının kaldırılması için fezleke düzenlendi.Güzel hakkında hazırlanan dosya TBMM Başkanlığına sunuldu ve oradan da Anayasa Adalet Karma Komisyonuna havale edildi. Meclis'e gelen dosyada savcılığın yaptığı soruşturmada ulaştığı belge ve bilgiler yer aldı. Karma Komisyon daha önce Güzel hakkında yine örgüt üyeliği suçlamasıyla gelen bir başka dosyayı da gündemine aldı. İki dosyadaki savcılık soruşturmalarında yer alan çarpıcı bilgi ve belgeler şöyle:
BİRÇOK FOTOĞRAFI DAHA VARSabah'ın haberine göre son gelen dosyada Güzel'in çeşitli zamanlarda ve değişik terör örgütü PKK kamplarında çekilmiş fotoğrafları bulunuyor. Bu fotoğraflar A4 kağıtlara basılmış ve altlarında ne zaman ve nerede çekildikleri yazılmış durumda. Kamuoyuna yansıyanlar dışında bazı kareler de dosyada bulunuyor.
Akşener'den öldürülen teröristle fotoğrafları çıkan HDP'li vekille ilgili flaş açıklama: Fezleke Meclis'te oylanırsa 'evet' oyu vereceğiz
DİĞER   
14.01.2022 11:34:21
Son dakika: İYİ Parti Lideri Meral Akşener, öldürülen teröristle fotoğrafları çıkan HDP'li vekille ilgili ilk açıklamasında "Fezleke Meclis'te oylanırsa 'evet' oyu vereceğiz." dedi.İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı ziyaret etti. Ziyaret sonrasında gazetecilere açıklama yapan Akşener, öldürülen PKK'lı teröristle samimi fotoğrafları çıkan HDP'li vekil Semra Güzel'le ilgili de ilk kez konuştu."BİLDİĞİM KADARIYLA ERDOĞAN'IN KONUYLA İLGİLİ BİLGİSİ YOK"Akşener, "Bildiğim kadarıyla Erdoğan'ın konuyla ilgili bilgisi yok. Kimsenin bir laf etmediğine dair söylemleri çok ilginç. Sanki Sayın Başkanlarına karşı duydukları gıcıklığı bize döktüler.
"O LAHMACUNLARIN PARASI MİLLETİN CEBİNDEN ÇIKMIŞ"2011'de açılım, saçılım denilen sürece karşı çıkmış insanlarız. 2010 yılında bir Kürt öğrencimin aramasıyla meşhur çadırlarda Atatürk'ün ve Türk bayrağının çıkarıldığını ağlayarak bana bildirmişti. Çadır mahkemeleri, Megri Megri şarkılar, lahmacun ısmarlayan valiler, hem de tam 29 Ekim'de ABD bayraklarıyla geçen peşmergeler, şimdi gelelim bugüne Semra Güzel milletvekilinin fezlekesi gelecek."PKK İLE MASAYA OTURANLARIN HER BİRİNİN FEZLEKESİ GELMELİ"Semra Güzel'in fezlekesi gelecek Meclis'e bu fezlekeye arkadaşlarım evet' oyu verecek. İYİ Parti'nin tutumu teröre yataklık konularında açık ve nettir. Burada sorunumuz yok. Umarım rahatlamışlardır ama şimdi o Türkiye bayrağını çıkarma emrini veren zatlar OSLO'da 'ben verdim talimatı' demişti. PKK'yle masaya oturanların her birinin fezlekesinin gelmesi gerekiyor. Onlar getirmezse biz getireceğiz" ifadesini kullandı."MİLLET İTTİFAKI'NIN ADAYI 13. CUMHURBAŞKANI OLACAK"Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yaptığı "Karşıma aday çıkaramıyorlar" açıklaması da sorulan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Millet İttifakı'nın adayı 13. Cumhurbaşkanı olacak" yanıtını vermekle yetindi.
Teröristle fotoğrafları çıkan HDP'li Semra Güzel'in dokunulmazlık dosyası Meclis'te!
DİĞER   
12.01.2022 11:31:30
HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel'in dokunulmazlığının kaldırılması üzerine hazırlanan dosya Adalet Anayasa Karma Komisyonu'na gönderildi.HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel hakkındaki dokunulmazlık dosyası Adalet Anayasa Karma Komisyonu'na havale edildi.Adıyaman'da 2017'de PKK'ya yönelik hava destekli operasyonda öldürülen terörist Volkan Bora'nın cep telefonu incelemesinde, HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel ile çekilen fotoğraflarının ortaya çıktığı bildirilmişti.
Söz konusu fotoğrafların basına yansıması üzerine Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nca Güzel hakkında fezleke hazırlanmıştı.Fezleke, Adalet Bakanlığı tarafından TBMM'ye sunulmak üzere Cumhurbaşkanlığı Sarayı'na gönderilmişti.
PKK'lı teröristle samimi fotoğrafları çıkmıştı! HDP'li Güzel'e şehit yakınlarından tepki: Meclis'ten atılmalılar
DİĞER   
10.01.2022 12:19:38
Adıyaman kırsalında 29 Nisan 2017'de öldürülen terörist Volkan Bora ile samimi şekilde çekilmiş fotoğrafları ortaya çıkan HDP Milletvekili Semra Güzel'e şehit yakınlarından tepki geldi. Meclis'teki vekillere seslenen şehit yakınları, "Bayrağımızı indirmek isteyenlerin Meclis'ten atılmasını istiyoruz" ifadelerini kullandı.29 Nisan 2017'de Adıyaman'da Türk Silahlı Kuvvetleri'yle girdiği çatışma sonucunda öldürülen terörist Volkan Bora ile fotoğrafları basına sızan HDP'li Milletvekili Semra Güzel'e Sason'da şehit yakınlarından tepki geldi. Şehit yakınları "Bayrağımızı indirmek isteyenlerle kol kolalar" diyerek tanımladıkları HDP'nin Meclis'ten atılmasını talep etti.
"ADETA BİR MİLİTAN GİBİ HAREKET EDİYORLAR"Şehit yakınları ve gaziler adına açıklamayı okuyan Sason Gazilerle Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mutalip Çelik, "Her defasında meclisteki bu 'sözde' vekillerin dağdaki teröristlerden bir farkı olmadığını belirtiğimiz halde halen onlarla kol kola yürüyen bazı partilerin olduğunu görmek, bizleri son derece üzmektedir. HDP; devletimize, bayrağımıza ve ezanımıza karşı kurulan tüm örgütlerin yanında yer alarak adeta bir militan gibi hareket etmektedir" dedi.
Son Dakika: 3 şehidin kanı yerde kalmadı! PKK hedefleri vuruldu, 12 terörist etkisiz hale getirildi
DİĞER   
9.01.2022 11:52:03
Son dakika: Şanlıurfa Akçakale hudut hattında teröristlerce döşenen el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu 3 askerimizin şehit olmasının ardından PKK/YPG hedefleri vuruldu. İlk belirlemelere göre 12 terörist etkisiz hale getirildi.Şanlıurfa Akçakale hudut hattında askeri araç geçişi sırasında, teröristlerce döşenen el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu 3 askeri personel şehit oldu.12 TERÖRİST ETKİSİZ HALDE GETİRİLDİMilli Savunma Bakanlığı, Akçakale sınır hattında EYP saldırısının ardından, ateş destek vasıtalarıyla PKK/ YPG hedeflerinin güçlü şekilde vurulduğunu, ilk belirlemelere göre 12 teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.
PKK/YPG HEDEFLERİ VURULDUBakanlıktan yapılan açıklamada, Akçakale sınır hattında 3 askerin şehit düştüğü EYP saldırısı sonrası, terör örgütü PKK/YPG hedeflerinin ateş destek vasıtalarıyla güçlü şekilde vurulduğu belirtildi.BAŞSAĞLIĞI MESAJIİlk belirlemelere göre 12 teröristin etkisiz hale getirildiği bildirilen açıklamada, "Teröristlere yönelik bölgedeki operasyonlarımız sürmektedir. Şehitlerimizin kanını hiçbir zaman yerde bırakmadık, bırakmayacağız. Kahraman silah arkadaşlarımıza Allah'tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı ve sabır dileriz." ifadesi kullanıldı.
5 yıl önce canlandırdığı terörist rolü başına bela oldu! Şimdi kimseyi inandıramıyor
DİĞER   
3.01.2022 11:52:42
Bursa'da trajikomik bir olay yaşandı. Erzurumlu kurye Vedat Gümüşgöz, 5 yıl önce "terörist" rolünde figüranlık yaptığı film setinden kalan hatıra fotoğrafını sosyal medyada yayınladı. Yıllar sonra o fotoğrafı internette paylaşan Gümüşgöz'ün hayatı adeta kabusa döndü. Terörist damgası yiyen 26 yaşındaki genç adam hem işinden oldu, hem de parmakla gösterilmeye başlandı.Bursa'nın Yıldırım İlçesi'nde yaşayan 26 yaşındaki Vedat Gümüşgöz, 5 yıl önce "Bordo Bereliler 2: Afrin" filminde figüran olarak yer aldı. Filmin küçük bir bölümünde görünen ve vurularak öldürülen bir teröristi canlandıran Gümüşgöz, üzerindeki kamuflaj kostümle set arkadaşlarıyla birlikte hatıra fotoğrafı çekti.
5 YIL SONRA YAPTIĞI PAYLAŞIM İŞİNDEN ETTİSabah'ın haberine göre genç adam o fotoğrafı 5 yıl sonra "Film setinden bir kare" notuyla sosyal medya üzerinden paylaştı. Ancak iddiaya göre Gümüşgöz ile aynı firmada kurye olarak çalışan iş arkadaşı Murat K., gencin o fotoğrafını kaydederek firma yetkililerine gönderdi. Fotoğrafı gören yetkililer Gümüşgöz'ün işine son verdi.
MSB'den aksiyon sahnelerini aratmayacak görüntü! TSK, Fırat Kalkanı bölgesine saldıran 8 teröristi böyle öldürdü
DİĞER   
29.12.2021 12:15:58
Türk Silahlı Kuvvetleri'nin kontrolündeki Fırat Kalkanı Bölgesi'ne saldıran 8 terörist etkisiz hale getirildi. Aksiyon sahnelerini aratmayan görüntüler, Milli Savunma Bakanlığı'nın resmi hesabından paylaşıldı.Türk Silahlı Kuvvetleri'nin terörle mücadelesi içeride ve dışarıda tam gaz sürüyor. Milli Savunma Bakanlığı son olarak Fırat Kalkanı bölgesine saldıran 8 PKK/ YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu."ÇOK NAMLULU ROKETATAR İLE SALDIRDILAR"Bakanlığın Twitter'daki hesabından yapılan açıklamada, "Fırat Kalkanı bölgesine havan ve Çok Namlulu Roketatar (ÇNRA) atışlarıyla saldıran PKK/YPG'li teröristlere ateş destek vasıtalarımız ile sert bir karşılık verildi. İlk belirlemelere göre saldırıyı gerçekleştiren 8 PKK/YPG'li terörist etkisiz hale getirilerek kullandıkları araçlar da imha edildi" denildi.
GÖRÜNTÜLER, AKSİYON FİLMLERİNİ ARATMADIMilli Savunma Bakanlığı, kahraman Mehmetçiğin operasyon anlarına ilişkin görüntüleri de paylaştı. Bir kez daha tüm Türkiye'nin göğsünü kabartan Mehmetçiklerin, teröristlere misliyle karşılık verdiği anlar aksiyon filmlerini aratmadı.
Son Dakika! Soylu'dan İBB'ye "özel teftiş" hamlesine ilişkin ilk açıklama: Şehirlerdeki terörizmle mücadele etmeyecek miyiz?
DİĞER   
27.12.2021 11:45:17
Son dakika! İçişleri Bakanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne PKK, DHKP-C, MLKP, FETÖ ve diğer terör örgütleriyle iltisaklı kişilerin işe alındığı iddialarından sonra özel teftiş başlattı. Bu adıma İBB Başkanı İmamoğlu çok sert tepki gösterdi. Bugün bir basın açıklaması yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ise "Şehirlerdeki terörizmle mücadele etmeyecek miyiz? Bize kalkıp sormazlar mı, sizin göreviniz nedir diye. Sosyal medya çığırtkanlığı ile iş yapmıyoruz." dedi.İçişleri Bakanlığı'nın İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde işbaşı yaptırılan personelden; 455'inin PKK/KCK, 80'inin DHKP-C, 20'sinin MLKP, 2'sinin MKP, ayrıca bazılarının FETÖ ve diğer terör örgütleriyle iltisaklı olduğu iddialarına özel teftiş başlatmasıyla ilgili İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan tepki geldi.İMAMOĞLU ÇOK SERT TEPKİ GÖSTERDİİmamoğlu, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, "Hak yemem hakkımı da yedirmem' dedim. Bugün de diyorum ki; 'İstanbul'a hizmet eden 86 bin yol arkadaşımın yanındayım, ezdirmem.' Suçu olanla sonuna kadar birlikte mücadele edelim. Ama şu bilinsin ki; İBB ailesine saldıranlar karşısında beklenmedik bir birliktelik ve güç görecek." ifadelerini kullandı."TERÖR BAĞLANTILI KİŞİLERİN İŞ BULMASI BAKANLIĞIN SORUMLULUĞUNDADIR"Bakanlığın bu adımına, İBB cephesi de sessiz kalmadı. İBB tarafından konuyla ilgili yapılan açıklamada, terör örgütü bağlantılı kişilerin iş bulmasında sorumluluğun İçişleri Bakanlığı'na ait olduğu belirtildi. İBB'nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:"Terör bağlantılı" kişiler ortada gezip, kamu kurumlarında iş buluyorsa bu sorun İBB'nin değil, güvenlikten sorumlu İçişleri Bakanlığı'nındır. Devletin en önemli bakanlıkları, siyasi polemik yerine, elindeki bilgi ve belgeleri devletimizin kurumu İBB ile paylaşmalıdır. Türkiye Cumhuriyeti Devleti, sosyal medyadan idare edilemez. İçişleri Bakanlığı konuyla ilgili 16 Aralık 2021 tarihli resmî yazımıza bilgi vermediği gibi bugün sosyal medyadan yaptığı açıklamayla 86 bin İBB çalışanımızı zan altında bırakmıştır. 31 Mart seçimleri öncesi ve sonrasında başlayan ve hala devam eden hukuksuz ve devlet ciddiyeti ile örtüşmeyen bu hamleleri kamuoyu takdirine sunarız. Elbet Türkiye Cumhuriyeti hak ettiği şekilde idare edilecektir çünkü bu kudret milletimizde fazlasıyla mevcuttur. İBB ve 86 bin çalışanı sonuna kadar hukuk önünde haklarını arayacaktır."SOYLU'DAN İLK AÇIKLAMABugün basın toplantısı düzenleyen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, konuya ilişkin açıklamalar yaptı. Özel teftişin gerekçelerini tek tek sıralayan Soylu, "Dağdaki teröristlerle mücadele ediyoruz. Şehirlerdekini de inceleyeceğiz. Bununla mücadele etmeyecek miyiz? Çok yüksek korunaklı Sabancı Center'a nasıl girmişler? Muhammed Faitih Safitürk nasıl katledildi? Cihan Güven Cizre'de katledildi. PKK ve KCK'nın YPS olarak nitelendirdiği HDP'nin de gençlik kolları mensubu olarak nitelendirdiği ve talimatla siyaset içerisinde meşru bir kılıf aracılığıyla sağlanan bir kaplama ile birlikte bu katliamı gerçekleştirdiler."BİZE NE İŞ YAPIYORSUNUZ DİYE SORMAZLAR MI?"Şimdi biz kendimizle, devletle, devletle çalışanlarla ilgili bir terör irtibatı bulduğumuz zaman kendimizi suçlu mu hissediyoruz. Tam tersi burayı temizlemek, yarın başımıza gelebilecek bir felaketi engellemek için, terörle devletin irtibatı olamayacağını ortaya koymak için bunu yapıyoruz. Yarın bir gün yapılacak bir eylem bu kişiler üzerinden gerçekleştirilirse bize kalkıp siz ne iş yapıyorsunuz diye sormazlar mı?
İBB'den Bakan Soylu'ya "557 terörist" cevabı: Hiçbirinin adli sicil kaydına rastlanmadı
DİĞER   
12.12.2021 12:09:43
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun, terör örgütleriyle bağlantılı 557 kişinin İBB'de işe alındığı iddiasına İBB Sözcüsü Murat Ongun, sosyal medyadan cevap verdi. Ongun yayınladığı mesajında, "Çalışanların hiçbirinin işe girişte adli sicil kaydına rastlanmadı" ifadelerini kullandı.İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Sözcüsü Murat Ongun, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun "İBB'de, çeşitli terör örgütlerine mensup 557 kişi çalışıyor" sözlerine yönelik sosyal medyadan açıklama yaptı.EMNİYETTEN BİLGİ PAYLAŞIMI YAPILMADIOngun paylaşımında "İBB'de 557 terör örgütleriyle ilişkili çalışan var" dendi. Havuz medyası bugün sayıyı 7'ye indirdi. İncelemede 3'ü mevsimlik olmak üzere çalışanların hiçbirinin işe girişte adli sicil kaydına rastlanmadı. Bu konuda Emniyet birimlerince de herhangi bir bilgi paylaşımı yapılmadı" ifadelerini kullandı.
Teröristlerin roketli saldırısında şehit düşen siviller memleketlerine uğurlandı
DİĞER   
11.10.2019 11:56:58

PKK/YPG'nin Tel Abyad'dan Akçakale'ye yaptığı roketli saldırıda şehit düşen 9 aylık Suriyeli Muhammed Omar ile kamu görevlisi Cihan Güneş'in cenazeleri, Şanlıurfa'da düzenlenen törenle memleketlerine uğurlandı.

 

Barış Pınarı Harekatı devam ederken dün PKK/YPG terör örgütü tarafından Tel Abyad'dan Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesine atılan roketlerin hedefi olan 9 aylık Muhammed Omar Saar ile kamu görevlisi Cihan Güneş şehit düştü. Akçakale'de evinin önünde oynarken şarapnel parçalarının isabet etmesi sonucu ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede ölen Omar Saar ile görev yaptığı kaymakamlık binasının bahçesine düşen roket sonucu şehit olan Cihan Güneş, Şanlıurfa Valiliği yanındaki alanda düzenlenen törenle memleketlerine uğurlandı. 

Törende konuşan Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, şehitlere rahmet ve yakınlarına baş sağlığı dileyerek, "Teröristlerin attığı roketler sonucu şehit düşen kardeşimize ve bebeğimize Allah'tan rahmet diliyorum. YPG/PKK ne olursa olsun terörün her türlüsünün kökünün kazınması için çalışacağız. Şehit düşenlerin yakınlarına sabırlar diliyorum" dedi.

YPG/PKK'lı teröristler kaçtı
DİĞER   
10.10.2019 14:46:02

Barış Pınarı Harekatı 2. gününde de YPG'lilerin canını yanmaya devam ediyor.

Türkiye, Suriye'nin kuzeyinde, Fırat'ın doğusunda yuvalanan YPG'yi silmek için Barış Pınarı Harekatı'nı başlattı.

Binlerce masum insanı yerinden yurdundan eden YPG/PKK'lı teröristleri yok edip, güvenli bölge oluşturup tekrardan o bölgelere masum sivilleri yerleştirmek isteyen Türkiye, bölgedeki teröristlere korku saldı.

BİRÇOK MÜHİMMAT ELE GEÇİRİLDİ

Bu kapsamda düzenlenen operasyonlarda, Abyad'ın batısında terörden arındırılan köylerden kaçan teröristlerin bıraktığı silah ve çok sayıda mühimmat ele geçirildi.

 

KAFA TUTUYORLARDI

Operasyon öncesi Türkiye'ye kafa tutan teröristler, ellerinde ne var ne yoksa kaçtı....

ARAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Türkiye'nin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek, bölgeye barış ve huzuru getirmek amacıyla başlatılan Barış Pınarı Harekatı kapsamında, Tel Abyad'ın batısında terörden arındırılan El Yabse ve Tel Fander köylerinde arama tarama çalışmaları sürüyor.

 

Yazarlar
En Çok Okunanlar
Sayfalar
Anketler
bağdat caddesi psikolog