16 bin lira verip diş tedavisi yaptırdı, başına gelmeyen kalmadı! Genç kadının hayatı resmen kabusa döndü
Giriş: 1.12.2021 11:48:33 - Güncelleme: 5.12.2021 02:20:22

Facebook' ta paylaş Twitter' ta paylaş

16 bin lira verip diş tedavisi yaptırdı, başına gelmeyen kalmadı! Genç kadının hayatı resmen kabusa döndü

İstanbul'da yaşayan Yasemin Törü isimli kadın, 16 bin lira vererek diş tedavisi yaptırdı. Fakat tedavinin ardından kadının hayatı bir anda kabusa döndü. 
Yüz felci geçiren Törü, dişçiden şikayetçi oldu. İstanbul'da yaşayan Yasemin Törü iddialara göre 16 bin lira karşılığında diş tedavisi için anlaştı. Ancak hastanede yanlış tedavi uygulanınca genç kadın, yüz felci geçirdi. Tedavi sırasında kullanılan aletin parçasının dişinde kalmasıyla yüz felci geçiren ve dinmeyen ağrılar yaşayan Törü, dişçiden şikayetçi oldu.


DİŞİNDE ALET PARÇASI KALDI
İstanbul'da yaşayan 32 yaşındaki güvenlik görevlisi Yasemin Törü, dişlerini yaptırmak için 16 bin liraya anlaştığı özel bir diş sağlığı hastanesine gitti. Hastanede, iddiaya göre tedavi uygulandığı sırada Yasemin Törü'nün dişinde bir alet parçası kaldı. Yapılan müdahalelere rağmen dişin işlevini kaybettiği anlaşılınca Törü'nün dişi, doktorlar tarafından çekildi. O anlarda kabusu yaşayan Törü, ağrılar içinde gittiği başka bir devlet hastanesinde kalıcı yüz felci olduğunu öğrendi. Diş tedavisi için gittiği hastanede yüz felci geçiren Yasemin Törü, aynı zamanda tedavisi yapılmayan dişleri için toplamda 16 bin lirayı ödediğini belirtti.


"GENETİK YAPIDAN DOLAYI SORUN VARDI" 
Yasemin Törü, "İstanbul'da özel bir diş hastanesine müracaat ettim. Ağız içinde genetik yapıdan dolayı bir sorun vardı. Dişlerimi yaptırmak için müracaat ettim. İlk başta çekimlerime başlanıldı. O an hiç herhangi bir sorunum yoktu. Çekimlerden sonra kanal tedavisi süreçlerine girdik. Kanal tedavisi yapılması gereken dişlerime müdahale edildi. Kanal tedavisi için son bir tane dişim kalmıştı. Doktora bu dişin çekilmesi gerektiğini söylemiştim. Ama kanal tedavisiyle kurtarabileceklerini dile getirdiler. O esnada işleme başladılar. İşlem sırasında kullanmış oldukları alet dişimin içerisinde kaldı. Hatta çıkartırken bayağı bir uğraştılar. O an ben canımın yandığını doktora söyledim ama tabii ki doktor buna aldırış etmedi. Daha sonra aleti çıkarttıktan sonra dişime bir şey enjekte ettiler. Onu enjekte etmeye başladığı andan itibaren sanki dünyam karardı. Artık yolun sonu buraya kadar Yasemin dedim. Çünkü inanılmaz bir acı vardı o an suratımda inanılmaz bir acı oluştu" dedi.


YAZARLAR


Ayşe HACIHALİLOGLU

ETİKETLER


istanbul, diş tedavisi, yanlış tedavi,

Haber Videosu
Yapılan Yorumlar
Yorum Yap
Yazarlar
En Çok Okunanlar
Sayfalar
Anketler
bağdat caddesi psikolog