Bahçeli'nin ardından Yavaş'a yönelik bir tehdit de yardımcısından: İkazlarımızı dikkate almalı, almazsa kendisi bilir
Giriş: 2.12.2021 11:23:06 - Güncelleme: 5.12.2021 01:12:51

Facebook' ta paylaş Twitter' ta paylaş

Bahçeli'nin ardından Yavaş'a yönelik bir tehdit de yardımcısından: İkazlarımızı dikkate almalı, almazsa kendisi bilir

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Mansur Yavaş'a yönelik tehdidi gündemden düşmüyor. CHP'li Seyit Torun'un "Orada dur Bahçeli" sözlerine yanıt MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın'dan geldi. Torun'un sözleri üzerinden Mansur Yavaş'ı hedef alan paylaşımlarda bulunan Yalçın, "Yavaş artık rahat durmalı! Sayın Genel Başkanımızın haklı ikazlarını dikkate almalı! Almazsa kendisi bilir. Bizden söylemesi: Rüzgâr eken fırtına biçer" ifadesini kullandı.MHP lideri Devlet Bahçeli, Ankara'daki Alparslan Türkeş Vakfı'nın düzenlediği anma programında çıkan kavgadan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı sorumlu tutmuş ve "Bundan sonra Mansur Bey dikkat etsin. Artık kendisinin ardından bir ülkücü nefes vardır, her gün de takip edecektir" tehdidinde bulunmuştu.


BAHÇELİ'NİN TEHDİDİNE CHP VE İYİ PARTİ'DEN TEPKİ YAĞMIŞTI

Bahçeli'nin Yavaş'a yönelik tehdidine ilk tepki CHP'den gelirken, İYİ Parti ve muhalif diğer siyasetçiler de onları izlemişti. Yavaş da kendisine yönelik tehditle ilgili olarak "Milletimizin iradesi ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmemin ardından, bu makamın getirdiği sorumluluk ve prensiplerim gereği 2,5 yıldır hiçbir siyasi demeç vermedim. Bu sorumluluk ve prensip gereği, bundan sonra da ilgimiz olmayan konulardan dolayı hakkımda yapılan siyasi açıklamalara bir yanıt vermeyeceğim. Hemşehrilerime söz verdiğim üzere sadece ve sadece 6 milyon Ankaralının mutluluğu ve huzuru için yaptığım çalışmalara aynen devam edeceğim" ifadesini kullanmıştı.
Bahçeli'nin ardından Yavaş'a yönelik bir tehdit de yardımcısından: İkazlarımızı dikkate almalı, almazsa kendisi bilir.MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın.


MHP'Lİ YALÇIN, SEYİT TORUN ÜZERİNDEN MANSUR YAVAŞ'A YÜKLENDİ

Bahçeli'nin Mansur Yavaş'a yönelik tehdidine en sert tepki CHP'li Seyit Torun'dan gelirken, "Orada dur Bahçeli" sözleriyle dikkat çeken Torun'a ilk tepki MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın'dan geldi. Yalçın, Twitter hesabından hedef aldığı Seyit Torun üzerinden yine Mansur Yavaş'a yönelik tehditlerde bulundu. "Mansur Yavaş artık rahat durmalı! Sayın Genel Başkanımızın haklı ikazlarını dikkate almalı! Almazsa kendisi bilir. Bizden söylemesi: Rüzgâr eken fırtına biçer" diyen Yalçın yaptığı art arda paylaşımlarda şu ifadeleri kullandı;"CHP'li Seyit Torun, Mansur Yavaş'a ayar veren Genel Başkanımız hakkında densizlik ederek sosyal medya üzerinden "Orada dur Bahçeli!" diye tıslamış! Haddini bil Torun! Haddini ve yerini bil! Tatava yapma! Koskoca MHP Lideri; partisi aleyhinde dolap döndüren düzenbaz Mansur Yavaş'a uyarıda bulunmayacak, sicilli devşirmeniz de MHP'nin arkasından serbestçe iş çevirecek öyle mi? Sevsinler sizi!


YAZARLAR


Ayşe HACIHALİLOGLU

ETİKETLER


Haber Videosu
Yapılan Yorumlar
Yorum Yap
Yazarlar
En Çok Okunanlar
Sayfalar
Anketler
bağdat caddesi psikolog