Devlet Bahçeli, Saadet liderine geçmiş olsun dememiş! Temel Karamollaoğlu geçmiş olsun dileklerini ileten kişileri paylaştı!
Giriş: 18.01.2022 11:11:27 - Güncelleme:

Facebook' ta paylaş Twitter' ta paylaş

Devlet Bahçeli, Saadet liderine geçmiş olsun dememiş! Temel Karamollaoğlu geçmiş olsun dileklerini ileten kişileri paylaştı!

Geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalanan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, tedavisi sırasında kendisine geçmiş olsun dileklerini ileten isimlerin yer aldığı bir teşekkür listesi yayımladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Abdullah Gül'e kadar çok sayıda ismin yer aldığı listede MHP lideri Devlet Bahçeli'nin olmaması dikkat çekti.Koronavirüse yakalanan ve bir süre hastanede tedavi gören Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, taburcu oldu.TEK TEK TEŞEKKÜR ETTİKaramollaoğlu, tedavisi sırasında kendisini arayarak geçmiş olsun diyen siyasi liderlere bir teşekkür mesajı yayınladı. Bu isimlerinden arasında Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın da olduğu siyasi parti liderleri, eski cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş ve bazı bakanlar yer aldı.

YAZARLAR


Ayşe HACIHALİLOGLU

ETİKETLER


Haber Videosu
Yapılan Yorumlar
Yorum Yap
Yazarlar
En Çok Okunanlar
Sayfalar
Anketler
bağdat caddesi psikolog