Her anı Beşiktaş! Silahlı saldırıyla öldürülen Mahmutyazıcıoğlu'dan kalan son kareler...
Giriş: 27.01.2022 11:41:56 - Güncelleme:

Facebook' ta paylaş Twitter' ta paylaş

Her anı Beşiktaş! Silahlı saldırıyla öldürülen Mahmutyazıcıoğlu'dan kalan son kareler...

Beşiktaş Kulübü eski yönetim kurulu üyesi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Yeşilköy'de uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitirdi. Siyah-Beyazlılar, ailesine ve camiaya başsağlığı mesajı paylaştı. Beşiktaş'ın yıldız transferlerinde akıllara kazınan fotoğraf karelerinde yer alan Mahmutyazıcıoğlu'nun ölümü taraftarları derinden etkiledi.Beşiktaş'ın eski yöneticisi ve sunucu Ece Erken'in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu, gece saatlerinde Bakırköy'de bir balıkçı restoranında kimliği belirsiz kişilerce silahlı saldırıya uğrayarak hayatını kaybetti.
PEPE TRANSFERİ AKILLARDA KALDIBeşiktaş'ın eski yöneticisi Mahmutyazıcıoğlu, Siyah-Beyazlılar'ın üst üste 2 sezon yaşadığı şampiyonluk ve Şampiyonlar Ligi başarılarında eski başkan Fikret Orman ve Umut Güner'le birlikte önemli işler yapmıştı.
Beşiktaş ve Türk futbol tarihinin en büyük transferlerinden biri olarak kabul edilen Pepe'nin imzasında Şafak Mahmutyazıcıoğlu hazır bulunmuştu. Beşiktaşlılar Pepe müjdesini o fotoğrafla almıştı.
Beşiktaş'tan silahlı bir saldırıda hayatını kaybeden Şafak Mahmutyazıcıoğlu için başsağlığı:"Eski Yönetim Kurulu Üyelerimizden Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun vefat ettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.Merhuma Allah'tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve camiamıza başsağlığı dileriz."
Camiadan ve taraftarlardan gelen Mahmutyazıcıoğlu paylaşımları:

YAZARLAR


Ayşe HACIHALİLOGLU

ETİKETLER


Haber Videosu
Yapılan Yorumlar
Yorum Yap
Yazarlar
En Çok Okunanlar
Sayfalar
Anketler
bağdat caddesi psikolog