Maske Kimsin Sen?' yarışması başlıyor
Giriş: 2.12.2021 11:29:13 - Güncelleme: 5.12.2021 01:20:29

Facebook' ta paylaş Twitter' ta paylaş

Maske Kimsin Sen?' yarışması başlıyor

Herkesin maskelerin ardındaki ünlü isimleri bilmeye çalışacağı 'Maske Kimsin Sen?' yarışmasında Eda Ece, Alican Yücesoy ve Doğu Demirkol'un dedektif olacak. Tansel Öngel'in sunuculuğunu yapacağı program Kanal D ekranlarında başlayacak.Medyapım'ın dünyanın birçok ülkesinde sunulan 'The Masked Singer' isimli yarışma programını Türkiye'de 'Maske Kimsin Sen' adıyla Eda Ece, Doğu Demirkol ve Alican Yücesoy'un önderliğinde Tansel Öncel'in sunuculuğunda ekranlarda yayın hayatına başlıyor.

"MASKE KİMSİN SEN" YAKINDA BAŞLIYOR


'Maske Kimsin Sen?' yarışması başlıyor
Kanal D'nin satın aldığı program Maske Kimsin Sen ismi ile yakında izleyicilerin karşısına çıkacak. Programı Tansel Öngel sunacak ve her hafta da ünlü isimler farklı kostümler eşliğinde kendilerini gizleyerek yarışmada yer alacak.
Eda Ece, Doğu Demirkol ve Alican Yücesoy ise programda dedektif olarak yerlerini alacak. Çok ilgi çekici bir konsepti olan yeni yarışma programı için büyük bir hazırlık yapıldı.Maskelerin altında kimlerin olduğunu bulmaya çalışacak olan dedektiflerin ortaya koyacağı ilginç anlar, ünlü isimlerin kendilerini saklamak için yapacakları ile Maske Kimsin Sen yarışması ilgi çekici olacak.Stüdyodaki izleyicileri ise performanslarına bakarak maskenin altındaki kişiye oy verecek ve en az oyu alan ünlü isim maskesini açarak yarışmaya veda edecek.


YAZARLAR


Ayşe HACIHALİLOGLU

ETİKETLER


Haber Videosu
Yapılan Yorumlar
Yorum Yap
Yazarlar
En Çok Okunanlar
Sayfalar
Anketler
bağdat caddesi psikolog