Milli futbolcumuz başarısını tek cümleyle özetledi
Giriş: 5.12.2021 12:11:12 - Güncelleme: 5.12.2021 15:40:13

Facebook' ta paylaş Twitter' ta paylaş

Milli futbolcumuz başarısını tek cümleyle özetledi

Hakan Çalhanoğlu'nun formasını giydiği Inter, Mourinho'nun çalıştırdığı Roma'yı deplasmanda perişan etti.

İlk yarıda 3-0 olan maçta perdeyi Hakan açtı. Kornerde direkt kaleye vuran Hakan, uzun yıllar hafızalardan silinmeyecek bir gole imza attı. Hakan maçın ardından golünü soran muhabire, "Ben bunu sık sık çalışıyorum" dedi.İtalya Serie A'nın 16. haftasında Jose Mourinho'nun çalıştırdığı Roma, Milli futbolcumuz Hakan Çalhanoğlu'nun takımı Inter'den fark yedi.

5’Lİ DEFANS İŞE YARAMADI
Maça 5’li sıkı savunma hattıyla çıkan Roma savunması adeta delik deşik oldu. Hakan’ın maçın başında kornerden attığı gol, Roma’nın motivasyonunu demin birincil dakikalarda dağıttı.
 
DİREKT KALEYE VURDU
15. dakikada kullanılan köşe vuruşunda topun başına geçen Hakan’ın kaleye gönderdiği top direkt ağlarla buluştu. Ekip arkadaşları Hakan’ın attığı gole inanamadı. Hakan, maçın arkasında bu golün talih değil, egzersiz olduğunu açıklama etti.
 
“SIK SIK YAPIYORUM”
Hakan maçın gerisinde kornerdeki vuruşu soran muhabire, “Kornerden kaleye şut çektim. Bunu zaten sık sık çalışıyorum ama bu sefer top mükemmel gitti. Bundan Böyle kendime güvenim çok daha pozitif, aslında iyi durumdayım ve kendimi mükemmel hissediyorum” açıklamasını yaptı.
 
BİR DE ASİST
Hakan, 24. dakikada takımın golcüsü Edin Dzeko’ya nefis bir asist yaptı. Bosna-Hersekli yıldız attığı golden sonra sevinmedi.
 

YAZARLAR


Ayşe HACIHALİLOGLU

ETİKETLER


Hakan Çalhanoğlu,

Haber Videosu
Yapılan Yorumlar
Yorum Yap
Yazarlar
En Çok Okunanlar
Sayfalar
Anketler
bağdat caddesi psikolog