Her anı Beşiktaş! Silahlı saldırıyla öldürülen Mahmutyazıcıoğlu'dan kalan son kareler...
DİĞER   
27.01.2022 11:41:56
Beşiktaş Kulübü eski yönetim kurulu üyesi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Yeşilköy'de uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitirdi. Siyah-Beyazlılar, ailesine ve camiaya başsağlığı mesajı paylaştı. Beşiktaş'ın yıldız transferlerinde akıllara kazınan fotoğraf karelerinde yer alan Mahmutyazıcıoğlu'nun ölümü taraftarları derinden etkiledi.Beşiktaş'ın eski yöneticisi ve sunucu Ece Erken'in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu, gece saatlerinde Bakırköy'de bir balıkçı restoranında kimliği belirsiz kişilerce silahlı saldırıya uğrayarak hayatını kaybetti.
PEPE TRANSFERİ AKILLARDA KALDIBeşiktaş'ın eski yöneticisi Mahmutyazıcıoğlu, Siyah-Beyazlılar'ın üst üste 2 sezon yaşadığı şampiyonluk ve Şampiyonlar Ligi başarılarında eski başkan Fikret Orman ve Umut Güner'le birlikte önemli işler yapmıştı.
Beşiktaş ve Türk futbol tarihinin en büyük transferlerinden biri olarak kabul edilen Pepe'nin imzasında Şafak Mahmutyazıcıoğlu hazır bulunmuştu. Beşiktaşlılar Pepe müjdesini o fotoğrafla almıştı.
Beşiktaş'tan silahlı bir saldırıda hayatını kaybeden Şafak Mahmutyazıcıoğlu için başsağlığı:"Eski Yönetim Kurulu Üyelerimizden Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun vefat ettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.Merhuma Allah'tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve camiamıza başsağlığı dileriz."
Camiadan ve taraftarlardan gelen Mahmutyazıcıoğlu paylaşımları:
Beşiktaş'ın yıldızı paylaşılamıyor! Dünyanın en zengin kulübü de peşinde
DİĞER   
8.01.2022 11:39:44
Beşiktaş'ın sözleşme uzatmayı düşünmediği Domagoj Vida futbol takımları tarafından paylaşılamıyor. İngiliz ekibi Watford'un peşinde olduğu Hırvat savunmacı için Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman'ın satın aldığı Newcastle United da devreye girdi.Beşiktaş'la sözleşmesi sezon sonunda sona erecek Domagoj Vida'nın talipleri artıyor. Adı Watford'la anılan Hırvat oyuncu için Newcastle United da devreye girdi. Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman'ın satın aldığı İngiliz ekibi, 32 yaşındaki savunmacının transferini bitirmeyi planlıyor.
Beşiktaş'ın yıldızı paylaşılamıyor! Dünyanın en zengin kulübü de peşine düştü
SERVETİ 400 MİLYAR STERLİNKulübü 352 milyon euro'ya satın alan Suudi Arabistan merkezli konsorsiyumun, Premier Lig'in en zenginleri olduğu biliniyor.Başını Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman'ın çektiği konsorsiyum, yaklaşık 400 milyar euro'luk bir servete sahip.
Beşiktaş'ta tarihi karar! Fikret Orman'ın ihraç edilmesi için verilen önerge kabul edildi
DİĞER   
25.12.2021 11:38:09
Son dakika: Beşiktaş Genel Kurulu'nda eski başkan Fikret Orman'ın ihraç edilmesiyle ilgili disipline sevki için verilen önerge oy çokluğuyla kabul edildi. İhraç kararı onaylanırsa Fikret Orman'ın üyeliği düşecek.Beşiktaş'ın bugün yapılan 2019 yılı İdari ve Mali Kongresi'nde, kulübün eski başkanlarından Fikret Orman'ın kesin ihraç talebiyle disipline sevki için verilen dilekçe kabul edildi.
Tolgay Arslan'dan olay yaratacak sözler: Fenerbahçe, Beşiktaş'tan daha büyük
DİĞER   
19.12.2021 13:36:30
Fenerbahçe ve Beşiktaş formaları giyen Tolgay Arslan, derbi öncesi yorumlarda bulundu. Tolgay Arslan, Fenerbahçe'nin camia ve kulüp olarak Beşiktaş'tan daha büyük olduğunu söyledi.Kariyerini İtalya ekibi Udinese'de sürdüren Tolgay Arslan, derbi öncesinde Sabah'a röportaj verdi. Beşiktaş'tan Fenerbahçe'ye transfer olduğu dönemde verdiği demeçlerle Siyah-Beyazlı taraftarlarla gerilim yaşayan Tolgay, yine çok konuşulacak ifadeler kullandı.İşte Tolgay Arslan'ın açıklamaları:
"HEP BEŞİKTAŞ'I ANLATACAĞIM""Beşiktaş ve Fenerbahçe ikisi de çok özel kulüpler ama Beşiktaş'ta daha uzun süre oynadım ve her zaman kalbimde olacak sıkıntılı ayrılmış olsam da. Orada yaşadıklarımı 50 sene sonra da anlatacağım"AİLE ORTAMI BEŞİKTAŞ'TA VAR"Beşiktaş çok ayrı bir kulüp, orada oynadığım için çok gururluyum ve mutluyum. Fenerbahçe kulüp olarak ve camia olarak Beşiktaş'ın bir tık üzerinde ama Beşiktaş'taki gibi bir aile ortamı orada yok."KADRO OLARAK FENERBAHÇE GERİDE"Bana göre kadro olarak Beşiktaş bir tık daha üstün ama iki takım da çok zor süreçlerden geçiyor. Bana sorarsanız Beşiktaş bu maçı alacak gibi görünüyor çünkü yeni bir hoca geldi, farklı bir hava girdi soyunma odasına."SÜREKLİ PEREİRA KONUŞULUYOR"Fenerbahçe'de de sürekli hoca konuşuluyor ve bu oyuncuları da etkiliyor. Ben mental olarak Beşiktaş'ı biraz daha önde görüyorum bu anlamda ve sürekli hocanın konuşuluyor olması bence Fenerbahçe'ye büyük zarar veriyor."YA YOLLARI AYIR YA DA DEVAM ET"Ya yolları ayıracaksın ya da devam edeceksin. Şu an orta yolda ilerliyorlar ve sanırım tamam mı yoksa devam mı kısmında karar veremiyorlar. Sergen hocanın ayrılığından sonra ben takımda daha pozitif bir enerji görmeye başladım o yüzden galiba bana göre Beşiktaş bir tık önde."
Tolgay Arslan'dan olay yaratacak sözler: Fenerbahçe, Beşiktaş'tan daha büyük
Beşiktaş taraftarı sabrının sınırında! Hoca gelmeyince sosyal medya ayağa kalktı
DİĞER   
18.12.2021 12:27:28
Takımın yeni hocasının Bruno Pinheiro olacağını açıklayan Beşiktaş İkinci Başkanı Adnan Dalgakıran ve Futbol A.Ş. Genel Müdürü Ceyhun Kazancı'ya, imzalar atılmayınca tepki yağıyor. Taraftarlar, iki yöneticinin görevi bırakmasını istiyor.Kara Kartal'da yeni teknik direktör Fenerbahçe derbisine yetişmiyor. Yarın oynanacak kritik karşılaşmada takımın başında U-19 hocası Önder Karaveli'nin olması bekleniyor.
Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Portekiz'den!
DİĞER   
13.12.2021 11:04:32
Beşiktaşlılar, Portekiz Ligi'nde Estoril'i çalıştıran Bruno Pineiro ile anlaşmaya vardı. Beşiktaş'ta uzun yıllar görev yapan yorumcu Sinan Engin de anlaşmayı doğruladı.Beşiktaş'ın yeni hocası Portekiz'den. Futbol A.Ş Direktörü Ceyhun Kazancı, Estoril'in hocası Bruno Pinheiro ile anlaşmaya vardı. Yönetim Kurulu'na bu işim sunuldu. Bugün yönetim kurulu toplantısında bu isim oylanacak.
Terim'in toplantısında gündem olan tercümandan dikkat çeken paylaşım: Koyu Beşiktaşlı olarak duygulandım
DİĞER   
12.12.2021 12:05:33
Galatasaray'ın Lazio maçı öncesi basın toplantısında tercümanlık yapan Nazlı Birgen, milyonların gözü önünde Fatih Terim'in takdirini toplamıştı. Koyu Beşiktaş taraftarı olduğunu ifade eden Birgen, sosyal medya hesabından uzun ve duygusal bir paylaşım yaptı.Fatih Terim ve Fernando Muslera'nın 1 saatten fazla süren basın toplantısında İtalyanca-Türkçe çeviri yapan ve başarısıyla dikkat çeken tercüman Nazlı Birgen, Fatih Terim'in takdirini kazanmıştı.
Beşiktaş'ta yıldız futbolcu Pjanic yakınlarıyla vedalaştı!
DİĞER   
9.12.2021 12:49:35
Sergen Yalçın'la yolları ayırmaya hazırlanan Beşiktaş'ta Pjanic için de yolun sonu göründü. Sezon başında Beşiktaş'a kiralık olarak katılan Boşnak yıldız, Barcelona'ya geri gönderiliyor. Yıldız futbolcunun İstanbul'da yakınlarıyla vedalaştığı öğrenildi.Dünya yıldızı Miralem Pjanic'in Beşiktaş hikayesi bir sezon bile olmadı. Sakatlıklardan dolayı pek çok önemli maçı kaçıran Boşnak yıldız, Siyah-Beyazlılar'da umduğunu bulamadı. Beşiktaş da Pjanic'in istikrarsız görüntüsünden dolayı yüksek maliyetini daha fazla karşılamak istemiyor.
Son Dakika: Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın görevinden istifa etti
DİĞER   
9.12.2021 12:36:32
Son dakika: Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi'ndeki arka arkaya kötü sonuçlar Beşiktaş'ı sarstı. Teknik Direktörü Sergen Yalçın görevinden istifa etti, kararını yönetime iletti.Giresunspor'a 4-0 kaybedilen maç sonrası bırakma kararı alan ancak daha sonra göreve devam eden Sergen Yalçın, B. Dortmund maçının ardından kararını verdi.İSTİFASINI BAŞKAN'A SUNDUSaat 12'de Nevzat Demir Tesisleri'nde başlayacak antrenman öncesi Başkan Ahmet Nur Çebi ile bir araya gelen 49 yaşındaki teknik adam, görevini resmen bıraktı. Yalçın, istifasını Başkan Çebi'ye sundu.
BU HAFTA TAKIMIN BAŞINDA KARAVELİ OLACAKBeşiktaş'ta teknik direktörlüğe geçici olarak altyapı antrenörlerinden Önder Karaveli getirilecek. Siyah beyazlıların Süper Lig'de bu hafta oynayacağı Yuketel Kayserispor maçında takımın başında Önder Karaveli olacak.6 MAÇTA 0 ÇEKTİPjanic, Batshuayi gibi transferlerle Şampiyonlar Ligi'ne gruptan çıkma hedefiyle katılan Siyah-Beyazlılar, kabus senaryosunu yaşadı. Kara Kartal, Devler Ligi'nde oynadığı 6 maçı da kaybetti.
Ryan Donk'tan Beşiktaşlı genç futbolcuya tepki çeken hareket
DİĞER   
4.12.2021 12:41:27

Kasımpaşa deplasmanında 2 puan bırakan Beşiktaş'ta sahanın en iyisi olan Can Bozdoğan'a Donk'un yaptığı hareket sahayı karıştırdı.

Donk, sakatlanan genç futbolcuyu kucaklayıp yerden kaldırdı. Bunun üzerine tansiyon yükseldi.Siyah-Beyazlılar, Kasımpaşa deplasmanında yine istediğini alamadı. Galibiyet hasreti 5 maça çıkan Kara Kartal'da tek teselli Can Bozdoğan oldu. 1-1 biten maçta Beşiktaş'ın tek golünü atan Can, Donk'la yaşadığı olayla da gündem oldu.

Ajax, Beşiktaş'tan tazminat talep etti!
DİĞER   
2.12.2021 11:23:29
Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde evinde ve deplasmanda mağlup olduğu Ajax, ilginç bir istekle siyah beyazlı kulübün kapısına dayandı. Hollanda ekibi, Beşiktaşlı taraftarların karıştığı saha olayları nedeniyle Siyah-Beyazlı kulüpten tazminat ödemesini istedi.Siyah-Beyazlılar'ın 28 Eylül'de Ajax'a 2-0 yenildiği karşılaşmada çıkan tribün olayları, Beşiktaş'a ekstra maliyete neden oldu. Johan Cruyff Stadı'ndaki deplasman bölümünde meydana gelen taşkınlıklardan dolayı Siyah-Beyazlılar'a UEFA tarafından 20 bin Euro ceza kesildi. Yapılan itirazlar da reddedildi.
Garry Rodrigues'ten Beşiktaş - Galatasaray maçı sonrası paylaşım!.
DİĞER   
27.10.2019 20:28:06
Beşiktaş ile Galatasaray Süper Lig'in 9. haftasında Vodafone Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Siyah-beyazlılar Umut Nayir'in 69. dakikada attığı golle müsabakadan 1-0 galip ayrıldı. Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Garry Rodrigues, derbi maçından hemen sonra sosyal medya hesabından Konyaspor'a attığı golü paylaştı.
 
Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Garry Rodrigues'ten ilginç bir paylaşım geldi. Beşiktaş ile Galatasaray dev derbi maçında 3 puan için kozlarını paylaştı. Her iki takımın da mutlak kazanmak için sahaya çıktığı mücadeleyi siyah-beyazlılar 1-0 kazanarak önemli bir 3 puanın sahibi oldu. Derbi maçı bittikten sonra bir dönem Galatasaray forması giyen Garry Rodrigues sosyal medya hesabından Fenerbahçe'nin Konyaspor'u 5-1 yendiği maçta attığı golün videosunu paylaştı. Video Fenerbahçeli taraftarlar tarafından binlerce yorum ve beğeni aldı.
 
Yazarlar
En Çok Okunanlar
Sayfalar
Anketler
bağdat caddesi psikolog