Yılan hikayesinde mutlu son! Löw artık Fenerbahçe'nin hocası
DİĞER   
28.01.2022 11:55:53
Vitor Pereira ile yollar ayrıldıktan sonra temas kurulan dünyaca ünlü hoca Joachim Löw ile en sonunda orta yol bulundu. Alman hocanın maaştan daha çok değişmesini istediği düzenle ilgili sunduğu şartlar kulübü zorlamıştı, ancak anlaşma sağlandı. Camia hocanın görevine başlayacağı tarihi iple çekiyor.Fenerbahçe yönetimi geçici olarak göreve gelen Teknik Direktör İsmail Kartal'dan sezon sonu koltuğu devralacak ismi belirlemeye çok yaklaştı. Sözcü'den İrfan Yirmibeş'in haberine göre; Başkan Ali Koç, uzun süredir ikna görüşmelerini sürdürdüğü Teknik Direktör Joachim Löw'le prensipte anlaşmaya vardı.
Fenerbahçeliler Milyoner'in peşini bırakmıyor! O soru için mahkemeye gidiliyor
DİĞER   
10.01.2022 12:16:50
Hukukçu Fenerbahçeliler Derneği Kim Milyoner Olmak İster'deki bir soruda Fenerbahçe kulübü ile alay edildiğini belirterek mahkemeye gidileceğini açıkladı."Kim Milyoner Olmak İster" yarışmasında Galatasaray- Fenerbahçe rekabetinin konu edildiği bir soru tartışma yarattı.Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu yarışmada "Galatasaray'ın Süper Kupa ve UEFA Kupası şampiyonluğu gibi başarılarıyla övünen arkadaşına sürekli 'Biz de sizi 6-0 yendik' diyerek karşılık veren biri muhtemelen hangi takımı tutmaktadır?" sorusu yöneltildi.
Fenerbahçe'nin yeni hoca sorununda son rampa! Ali Koç'un uçağı Çin'e hareket etti
DİĞER   
10.01.2022 12:15:33
Joachim Löw'den son yanıtı bekleyen Fenerbahçe'nin Slaven Bilic'le el sıkıştığı bildirildi. Beijing Gouan'dan ayrılan hoca için Koç Grubu'na ait bir özel uçağın Çin'e gittiği iddia edildi.Sarı-lacivertle ekipte süren hoca bilmecesi bu hafta çözülüyor. Joachim Löw'den haber bekleyen Fenerbahçe, diğer yandan Slaven Bilic'le imza aşamasına geldi.HIRVATLAR BİTİRDİ!Hırvat basınına göre 53 yaşındaki hoca ile anlaşmanın yapıldığı belirtilirken; Löw'den gelecek yanıta göre anlaşmanın kesinleşmesi bekleniyor. Löw, sarı-lacivertli ekipten yıllık 4.5 milyon euro, Hırvat hocanın ise 2.5 milyon euro talep ettiği kaydedildi.
KISA SÜREDE AÇIKLANACAKHırvat basını, Beijing Guoan ile sözleşmesini fesheden Hırvat çalıştırıcı için kısa süre içinde resmi açıklama yapılacağını ifade etti.
PLAY-OFF'A GÖTÜRDÜ53 yaşındaki Bilic, 22 maça çıktığı Beijing Gouan'ı Çin Şampiyonluk Grubu'nda 5. sıraya taşıyarak play-off vizesi aldırdı.
Fenerbahçe'de teknik direktör bilmecesinde mutlu son! İşte pazartesi günü Ali Koç'un açıklayacağı isim
DİĞER   
8.01.2022 11:45:35

Transfer konusunda suskunluğunu koruyan ve dışarıya en ufak bir bilgi vermeyen Başkan Ali Koç'un büyük bir sürpriz hazırlığında olduğu ileri sürüldü. Sarı lacivertli camiada son dakikada ortaya atılan iddiaya göre Koç, Almanya Milli Takımı'ndan ayrılan Joachim Löw ile anlaştı. Transferi pazartesi günü Başkan Ali Koç'un açıklayacağı öğrenildi.Teknik direktör Vitor Pereira ile yollarını ayıran Fenerbahçe'de sıra dışı bir sessizliğe bürünen başkan Ali Koç'un, dünya çapında ses getirecek bir transfere imza atmaya hazırlandığı ileri sürüldü.LÖW İKNA EDİLDİİddiaya göre sarı lacivertliler, uzun süredir yapılan görüşmelerin ardından Alman Milli Takımı'nın eski teknik direktörü Joachim Löw'ü ikan etti ve taraflar el sıkıştı. Bu dev transferin pazartesi açıklanması bekleniyor.
 

Fenerbahçe'nin eski yıldızı, yeni takımını buldu! Sözleşmeyi imzaladı
DİĞER   
8.01.2022 11:40:11
Fenerbahçe'nin 2020 Eylül'de Çin ekibi Dalian Pro'ya sattığı Jailson, ülkesine döndü. Brezilyalı oyuncu, Palmeiras'la sözleşme imzaladı. 26 yaşındaki oyuncu, 2018 ile 2020 yılları arasında sarı-lacivertli ekipte forma giymişti.Bir dönem ülkemizde Fenerbahçe 'de de forma giyen Brezilyalı futbolcu Jailson, Palmeiras'a transfer oldu. Kulüpten yapılan açıklamada Çin ekibi Dalian Pro'da forma giyen 26 yaşındaki futbolcuyla 2022 Aralık'a kadar sözleşme imzalandığı bildirildi.
Fenerbahçe'nin eski yıldızı, yeni takımını buldu! Resmi sözleşmeyi imzaladı
"TARAFTARI MUTLU EDECEĞİM"Anlaşmanın ardından konuşan Jailson, "Palmeiras gibi kazanan bir kulübe transfer olma fırsatı bulduğum için çok mutluyum ve bu harika takımın parçası olmaktan gurur duyuyorum. Şimdiden çalışmaya başlamayı ve taraftarları mutlu etmeyi dört gözle bekliyorum." ifadelerinde bulundu.
İngilizler duyurdu! Ozan Tufan'ın kulübü Watford, Fenerbahçeye'ye "Geri alın" dedi
DİĞER   
7.01.2022 12:09:20
Fenerbahçe'den Watford'a kiralanan Ozan Tufan Ada'da istediğini bulamadı. Şans bulmakta zorlanan yıldızın Fenerbahçe'ye dönmeye hazırlandığı iddia edildi.İngiltere Premier Lig ekibi Watford, sezon başında kiraladığı Ozan Tufan'ı göndermeye hazırlanıyor. BBC'nin haberine göre satın alma opsiyonunu kullanmayacak İngiliz ekibi, Fenerbahçe'den Ozan'ı geri almasını istedi.KABUL EDİLMEZSE...Bu teklif kabul kabul edilmezse sezon sonunda satın alma opsiyonu kullanılmayacak ve Ozan otomatik olarak geri dönecek.
Fenerbahçeliler heyecanlandı, Löw'den yanıt bekleniyor! Listede iki isim daha var
DİĞER   
6.01.2022 11:22:37
Yeni teknik direktörünü arayan Fenerbahçe, Joachim Löw'le yapılan görüşme sonrası beklemeye geçti. Sarı-lacivertliler, Alman hoca olmazsa listede yer alan iki isme yönelecek.Sarı-lacivertli ekibin Joachim Löw'le yaptığı görüşmenin ardından camiada hareketlilik yaşanıyor. Ali Koç'a yakın bir yönetici, "Önceki gece olmadı ama daha öncesini bilemem" dedi.AÇIK KAPI BIRAKTIHürriyet'in haberine göre, sarı-lacivertli yönetici "Bu Haberler çıkınca ben de araştırdım. Sayın başkan da o gece böyle bir görüşmenin olmadığını teyit etti. Daha önce olmuş mu bilemem" diyerek açık kapı bıraktı.
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un koronavirüs testi pozitif çıktı
DİĞER   
3.01.2022 11:49:13
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'un koronavirüs testi pozitif çıktı. Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, "Başkanımızın genel sağlık durumu iyi olup; izolasyon ve tedavi süreçlerine evinde devam edilmektedir" sözlerine yer verildi.Son dönemde alınan başarısız sonuçların ardından taraftarın son maçlarda istifaya davet ettiği Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, koronavirüse yakalandı.SAĞLIK DURUMU İYİ, TEDAVİSİNE EVİNDE DEVAM EDİYORFenerbahçe Kulübü resmi sitesinden yapılan yazılı açıklamada, Başkan Ali Koç'un sağlık durumunun iyi olduğuna yer verilirken, izolasyon ve tedavi süreçlerine evinde devam edeceği ifade edildi. Koç, 2021 yılının Nisan ayında yine koronavirüse yakalanmıştı.
Açıklamada şu ifadeler yer aldı;"Başkanımız Ali Koç'un Covid-19 testi pozitif sonuç vermiştir. Başkanımızın genel sağlık durumu iyi olup; izolasyon ve tedavi süreçlerine evinde devam edilmektedir.Kamuoyunun bilgisine sunarız."
Fenerbahçe taraftarının takımın başında görmek istediği isim!
DİĞER   
29.12.2021 12:18:32
Fenerbahçe'de teknik direktör adayları arasına dünyaca ünlü Portekizli Jorge Jesus da girdi. Sözleşmesinin bitmesine 6 ay kala 67 yaşındaki teknik adamın ayrılık kararı alması sonrası taraftarlar sosyal medyada binlerce paylaşım yaptı.Vitor Pereira ile yolların ayrılmasının ardından henüz takımın başına geçecek ismin açıklanmadığı Fenerbahçe'de dünyaca ünlü başka bir Portekizli teknik adam gündeme geldi: Jorge Jesus...TARAFTARI HEYECANLANDIRDIÜlkesinin Jose Moruinho'nun ardından en popüler teknik direktörlerinden biri olan Jesus'un dün sabah Benfica'dan ayrılma kararı alması yeni hocalarını bekleyen Fenerbahçe taraftarlarını heyecanlandırdı.
TARAFTAR BİNLERCE TWEET ATTIKariyeri başarılarla dolu olan 64 yaşındaki teknik adam, ayrılık haberinin ortaya çıkmasının ardından Türkiye gündemine yerleşti ve sarı lacivertli taraftarlar Jesus ile ilgili binlerce tweet attı.
Darağacında bile son sözümüz Fenerbahçe" diyen Aziz Yıldırım: Şimdi hesap zamanı
DİĞER   
28.12.2021 12:42:03
Fenerbahçe Kulübü eski Başkanı Aziz Yıldırım ve o dönemki yöneticiler İlhan Ekşioğlu, Şekip Mosturoğlu, Cemil Turan ve Tamer Yelkovan, Yargıtay 5. Ceza Dairesi'nin beraat kararına ilişkin ortak basın açıklaması yayımladı.Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım, şike davasına yönelik beraat kararının onanmasıyla ilgili açıklama yaptı.Yapılan yazılı açıklama şu şekilde:"Büyük Fenerbahçe taraftarı ve Yüce Türk Milleti'ne, Bizler, bir pazar sabahı, ne ile suçlandığımızı bilmeden, bir çoğu bugün firari olan ya da hukuk önünde hesap veren, ülkemizin birlik ve bütünlüğüne düşman odaklar tarafından kumanda edilen dönemin yargı mensuplarının kumpas kararı ile göz altına alındık. Türkiye Cumhuriyeti'nin en nadide unsurlarından biri olan Fenerbahçe Spor Kulübü'nün Başkanı, yöneticileri, onurlu temsilcileri olarak, tamamı ile yalan, kendi içerisinde dahi bir çok çelişkiyi barındıran safsatalar ile tiyatro bir yargılama ile Fenerbahçemizden, ailelerimizden, özgürlüklerimizden, işlerimizden 1 yıl boyunca mahrum bırakıldık. Tutuklu olduğumuz süreçte, FETÖ ülkemizde, birçok fay hattı yaratmaya çalışarak, sporseverleri birbirine düşman etmek için tüm enstrümanlarını kullandı. Geleneksel medyasıyla, spor medyasıyla, dijital medyasıyla, yargısıyla, polisiyle ülke içerisinde bizleri suçlu, Fenerbahçe'yi şaibeli göstermek için topuyla tüfeğiyle faaliyet gösteren söz konusu terör örgütü, bu faaliyetleriyle asıl amacı olan 15 Temmuz Kalkışmasına zemin hazırladı. Bizler bunu o günlerde fark etmiştik ve "Ne şikesi, memleket elden gidiyor" dedik. Fenerbahçe Camiası durumun vahametinin hep farkındaydı ama, konuya salt Fenerbahçe düşmanlığıyla bakanların durumun ciddiyetini anlaması maalesef biraz zaman aldı."
"HİÇBİR BASKIYA BOYUN EĞMEDİK"'Sorulan tüm sorulara yanıt verdiklerini' belirten Yıldırım, açıklamada şunları kaydetti:"Bizler özgürlüğümüzden olduk, Metris Cezaevi'nde olduğumuz süre boyunca yapılan hiçbir baskıya boyun eğmedik, haklı olduğumuzu her dakika haykırdık. Hakkımızda çıkarılan tüm yalanlarla mücadele ettik. Bu sırada her şeyimiz, Fenerbahçe'miz ise finansal olarak zayıflatıldı, futbolcularını kaybetti, şampiyonluğu son dakikada elinden alındı, sponsorlarından oldu. Herkesin sorumluluk almaktan kaçındığı, dokunma yanarsın denen bir dönemde, sadece taraftarlarımızdan aldığımız destek ve güçle gözü kara bir mücadeleye giriştik. Hakkımızda ferman buyrulan hapis cezasına yurt dışından özel uçak tutarak geldik. Kaçmadık. Sorulan her şeyin cevabını verdik. Bugün gelinen noktada, evrensel hukukun temel ilkelerine aykırı bir biçimde 10 yıldır kanıtlamaya çalıştığımız "Masumiyetimiz" Yargıtay'ın beraat kararlarını onaylamasıyla tescillenmiş oldu. Bizler için, 2011 Mayıs'ında Sivas'ta attığımız 4. golden sonra tartışmaya kapalı olan gerçeği bu vesileyle bir kez daha haykırıyoruz, 2010-2011 sezonu şampiyonu, adıyla, takımıyla, taraftarıyla, Fenerbahçe""DARAĞACINDA BİLE SON SÖZÜMÜZ FENERBAHÇE""Darağacında olsak bile son sözümüz Fenerbahçe" ifadelerini de kullanan Yıldırım, sözlerine şu şekilde devam etti:"Evlatlarımızın saçlarını koklayamadığımız, sevdamız Fenerbahçe'yi soluyamadığımız, sevdiklerimize dokunamadığımız günlerden bugünlere, bizleri hiç yalnız bırakmayan Fenerbahçe taraftarına ve sürece olumlu anlamda katkı sunan, bununla birlikte adaletin tecil etmesinde rol oynayan tüm siyasilere ve yargı mensuplarına teşekkür ederiz. Tutuklandığımız ilk günden beri yanımızda olanları, Topuk Yaylası'nda Cadde'de, Silivri'de Metris'te Çağlayan'da bizlere destek olup bu karanlık yapıya karşı yürüyenleri, stadımızı doldurup masumiyetimizi haykıran kadınlarımızı ve çocuklarımızı, tutsak günlerimizde korkusuzca bizi ziyarete gelip moral verenleri hayatımızın en değerli anıları içinde daima yaşatacağız. 'Dokunma yanarsın' tehdidi ile arkasına bakmadan çekip gidenleri, destek veriyormuş gibi gözüküp arkamızdan kurulan kumpasa yardımcı olanları da asla unutmayacağız. Şimdi Fenerbahçe'ye ve bizlere 10 yıldır bu acıları yaşatan tüm herkesin hesap verme vakti, sabırsızlıkla bekliyoruz! "Açıklamanın imzasında şu ifadeler kullanıldı:"Darağacında olsak bile son sözümüz Fenerbahçe" diyen Aziz Yıldırım, İlhan Ekşioğlu, Şekip Mosturoğlu, Cemil Turan, Tamer Yelkovan ve dava arkadaşları."
Caner Erkin'den Fenerbahçelileri kızdıran hareket! Taraftarın kalbinde artık yeri yok
DİĞER   
25.12.2021 11:39:59
Trabzonspor'la anılan Caner Erkin'den transfer iddialarını kuvvetlendiren bir hamle geldi. Caner, 3 Temmuz 2011'in yıl dönümünde yaptığı paylaşımı silince; taraftarlar Caner'le köprüleri attı.Sezon başında Fenerbahçe'den Fatih Karagümrük'e transfer olan Caner Erkin, bir süredir Trabzonspor ile anılıyor. Sol bek arayan ve yabancı sınırı nedeniyle yerlilere yönelen Bordo-Mavililer'in, 33 yaşındaki futbolcuyla temas kurduğu iddia edilirken, Caner Erkin'den de olay bir hareket geldi.
Fenerbahçe stadı önünde intihar girişimi: İstifa etmezse kendimi yakacağım
DİĞER   
20.12.2021 11:47:05
Evinde Beşiktaş'la 2-2 berabere kalan Fenerbahçe'de taraftarlar Başkan Ali Koç'u istifaya çağırdı. Stadın dışında bir taraftarın elinde bidonla, "Ali Koç istifa etmezse kendimi yakarım" diye intihara teşebbüs ettiği iddia edildi.Beşiktaş'la berabere kalarak lider Trabzonspor'un 14 puan gerisine düşen Fenerbahçe'de en büyük tepkiyi Başkan Ali Koç gördü. Ülker Stadyumu'nda Çervik kuvvet taraftarlara müdahale etti. Tepkiler stat dışına taştı.
Fenerbahçeli Alişan'dan daha önce görülmemiş sitem dolu sözler: Sayenizde bu da oldu
DİĞER   
20.12.2021 11:42:09
Koyu Fenerbahçe taraftarı olan ünlü şarkıcı Alişan, Beşiktaş maçından sonra çok sert sözlerle Ali Koç yönetimini hedef aldı. Alişan'ın paylaşımı taraftar tarafından etkileşim yağmuruna tutuldu.Ali Koç'un başkan seçilmesine en çok sevinen isimlerden biri olan ünlü şarkıcı Alişan'da artık sabır taşı çatladı. Alişan, Beşiktaş maçının bitiş düdüğüyle adeta içinde ne varsa yazıya döktü.
Tolgay Arslan'dan olay yaratacak sözler: Fenerbahçe, Beşiktaş'tan daha büyük
DİĞER   
19.12.2021 13:36:30
Fenerbahçe ve Beşiktaş formaları giyen Tolgay Arslan, derbi öncesi yorumlarda bulundu. Tolgay Arslan, Fenerbahçe'nin camia ve kulüp olarak Beşiktaş'tan daha büyük olduğunu söyledi.Kariyerini İtalya ekibi Udinese'de sürdüren Tolgay Arslan, derbi öncesinde Sabah'a röportaj verdi. Beşiktaş'tan Fenerbahçe'ye transfer olduğu dönemde verdiği demeçlerle Siyah-Beyazlı taraftarlarla gerilim yaşayan Tolgay, yine çok konuşulacak ifadeler kullandı.İşte Tolgay Arslan'ın açıklamaları:
"HEP BEŞİKTAŞ'I ANLATACAĞIM""Beşiktaş ve Fenerbahçe ikisi de çok özel kulüpler ama Beşiktaş'ta daha uzun süre oynadım ve her zaman kalbimde olacak sıkıntılı ayrılmış olsam da. Orada yaşadıklarımı 50 sene sonra da anlatacağım"AİLE ORTAMI BEŞİKTAŞ'TA VAR"Beşiktaş çok ayrı bir kulüp, orada oynadığım için çok gururluyum ve mutluyum. Fenerbahçe kulüp olarak ve camia olarak Beşiktaş'ın bir tık üzerinde ama Beşiktaş'taki gibi bir aile ortamı orada yok."KADRO OLARAK FENERBAHÇE GERİDE"Bana göre kadro olarak Beşiktaş bir tık daha üstün ama iki takım da çok zor süreçlerden geçiyor. Bana sorarsanız Beşiktaş bu maçı alacak gibi görünüyor çünkü yeni bir hoca geldi, farklı bir hava girdi soyunma odasına."SÜREKLİ PEREİRA KONUŞULUYOR"Fenerbahçe'de de sürekli hoca konuşuluyor ve bu oyuncuları da etkiliyor. Ben mental olarak Beşiktaş'ı biraz daha önde görüyorum bu anlamda ve sürekli hocanın konuşuluyor olması bence Fenerbahçe'ye büyük zarar veriyor."YA YOLLARI AYIR YA DA DEVAM ET"Ya yolları ayıracaksın ya da devam edeceksin. Şu an orta yolda ilerliyorlar ve sanırım tamam mı yoksa devam mı kısmında karar veremiyorlar. Sergen hocanın ayrılığından sonra ben takımda daha pozitif bir enerji görmeye başladım o yüzden galiba bana göre Beşiktaş bir tık önde."
Tolgay Arslan'dan olay yaratacak sözler: Fenerbahçe, Beşiktaş'tan daha büyük
Fenerbahçe, Barcelona altyapısından transfer yaptı!
DİĞER   
16.12.2021 13:05:56
Babası Türk, annesi İsveçli olan 14 yaşındaki İsak Vural, Barcelona altyapısının ardından Benfica'ya transfer olmuştu ama taraftarı olduğu Fenerbahçe'yi geri çevirmedi. Fenerbahçe, 14 yaşındaki genç yetenekle anlaştı, Türkiye'ye getirecek.Henüz 14 yaşında olmasına rağmen yeteneğiyle göz dolduran genç yıldız İsak Vural, taraftarı olduğu Fenerbahçe'ye imza atıyor. Bir süre Barcelona altyapısında antrenmanlara çıkan Türk asıllı genç oyuncu, daha sonra Benfica ile anlaşmıştı.
Fenerbahçe, Barcelona altyapısından transfer yaptı! Daha 14 yaşında
FENERAHÇE TARAFTARIAynı zamanda Fenerbahçe taraftarı olan İsak Vural, sarı-lacivertli kulüple anlaştı ve Benfica'dan ayrılarak Fenerbahçe için Türkiye'ye gelecek.
Fenerbahçe'nin yeni hocası belli oldu! Vitor Pereira gidiyor, o geliyor
DİĞER   
15.12.2021 15:18:42

Fenerbahçe, ligde ve Avrupa istenilen sonuçların bir türlü gelmemesi nedeniyle Portekizli teknik direktör Vitor Pereira ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor. Sarı-Lacivertliler'in yeni hocası da belli oldu.

Fenerbahçe'de eleştiri oklarının hedefi olan, Gaziantep FK karşısında alınan 3-2'lik yenilgi sonrası da iyice topun ağzına gelen teknik direktör Vitor Pereira ile yolların ayrılacağı iddia edildi.
Portekizli çalıştırıcının, ilk yarının bitimine kalan 3 karşılaşmada (Beşiktaş, Karagümrük (d), Yeni Malatyaspor) takımın başında olacağı belirtilirken daha sonra ayrılıp, Brezilya ekiplerinden Flamengo'ya gideceği bildirildi.
Sarı-lacivertli yöneticilerin Pereira'dan boşalan koltuğa getireceği isim de kulislerde konuşuluyor.

BELÖZOĞLU PEREIRA'YI 3'E KATLADI!

Fenerbahçe'de geçen sezon 10 maçlık yönetimiyle rüştünü ispat eden Emre Belözoğlu, Başakşehir Teknik Direktörü olarak performansıyla Pereira'yı 3'e katladı.

Belözoğlu görev yaptığı 8 haftalık periyotta 7 galibiyet, 1 beraberlikle 22 puan kazandı, 28 puanla 4. sıraya çıktı.
Pereira ise son 8 maçında yalnızca 8 puan toplayarak Başakşehir'in ardından 5. sıraya düştü.

YENİ HOCA OCAKTA İŞBAŞI YAPACAK

Sezon başında da temasa geçilen ancak Çin kulübü Beijing Guoan ile olan sözleşmesini sonlandıramayan Slaven Bilic'te bu kez mutlu sona ulaşıldığı ifade edildi. 53 yaşındaki Hırvat çalıştırıcının, ocakta göreve başlayacağı aktarıldı.
Slaven Bilic, daha önce 2013 - 2015 yılları arasında Beşiktaş'ı çalıştırmıştı. Hırvat teknik adam, Siyah-beyazlı takımın başında çıktığı 89 maçta 1.82 puan ortalaması tutturdu.

VALENCIA KENDİNİ ZORLUYOR!

Gaziantep'ten geç saatte İstanbul'a dönen ve dünü izin yaparak geçiren Fenerbahçe, pazar günü oynayacağı Beşiktaş derbisinin hazırlıklarına bugün başlayacak. Tüm futbolculardan idmanlara tam katılım ve konsantrasyon istendi.

Sakatlığı nedeniyle uzun süredir takımdan uzak kalan Enner Valencia'nın, maç kadrosuna girebilmek için yoğun çaba harcadığı öğrenildi. Ekvadorlu, en son 30 Ekim'deki Konya maçında oynamıştı.

MİLLİ TAKIMA GÖZ KIRPIYOR!

25 yaşındaki orta sahanın bu performansı, Portekiz'de de ses getirdi. Dünya Kupası için A Milli Takımımız ile play-off oynayacak olan Portekiz Milli Takımı yetkililerinin, Crespo'yu aday kadro için gözlem altına aldığı, bundan sonraki maçlarını yakından takip edeceği öğrenildi.

Teknik direktörlük kariyerine Hajduk Split'te başlayan Slaven Bilic, daha sonra 6 yıl Hırvatistan Milli Takımı'nı çalıştırdı.

53 yaşındaki Hırvat teknik adam, milli takım kariyerinden sonra sırasıyla Lokomotiv Moskova, Beşiktaş, West Ham, Al Ittihad, West Bromwich ve Beijing Guoan'ın çalıştırdı.
Ocak 2021'den beri Çin ekibi Beijing Guoan'ı çalıştıran Bilic'in 31 Aralık'ta sözleşmesi sona eriyor.

Fenerbahçe'de devre arasında 3 yabancı takımdan gidiyor
DİĞER   
12.12.2021 12:03:51
Fenerbahçe'nin devre arasında transfer gündemi hareketli geçecek. Avrupa devlerinin peşinde olduğu Kim ile Szalai, satılmayacak. Meyer, Pelkas ve Novak yolcu.Avrupa Ligi'nden elenen Fenerbahçe'de devre arası transfer döneminin bir hayli hareketli geçmesi bekleniyor.KONTENJAN BOŞALACAKTeknik heyetin raporu doğrultusunda kadroya yeni takviyeler yapılacak ama yeni transferler için kontenjanın boşaltılması gerekiyor.
Fenerbahçe, Henry Onyekuru için harekete geçti
DİĞER   
11.12.2021 01:18:29
Fenerbahçe, Olympiakos'tan ayrılma kararı alan Henry Onyekuru için harekete geçti. Sarı-lacivertliler, Nijeryalı golcüyü ara transfer döneminde renklerine bağlamak istiyor.Henry Onyekuru yeniden Fenerbahçe'nin gündeminde. Sarı-lacivertliler sezon başında kadrosuna katamadığı Nijeryalı yıldıza ara transfer döneminde imzayı attırmak istiyor.BEŞİKTAŞ VE GALATASARAY'IN DA TRANSFER LİSTESİNDEAkşam'ın haberine göre; Onyekuru'nun Türkiye'ye geri dönme ihtimali çok yüksek. Fenerbahçe, Nijeryalı oyuncu ile yakından ilgileniyor. Sarı-lacivertliler, Onyekuru konusunda yaşanan gelişmeleri yakından takip ediyor. Genç oyuncu Beşiktaş ve Galatasaray'ın transfer listesinde de yer alıyor.
PİYASA DEĞERİ 10 MİLYON EUROYA KADAR ÇIKMIŞTIHenry Onyekuru'nun Yunanistan ekibi Olympiakos ile 2025 yılının Haziran ayına kadar sözleşmesi bulunuyor. 24 yaşındaki kanat oyuncusu, bu sezon 17 maçta sadece 937 dakika sahada kaldı. Başarılı oyuncu bu süre içinde 1 gol, 1 asist yaparak takımına skor katkısında bulundu. Transfermarkt adlı internet sitesinin verilerine göre Nijeryalı oyuncunun piyasa değeri 7 milyon euro. Başarılı oyuncunun Galatasaray forması giydiği 2019 yılında piyasa değeri ise 10 milyon euro kadar çıkmıştı.
Fenerbahçe ile sözleşme uzatmayan Ferdi için bomba iddia: Trabzonspor'u istiyor
DİĞER   
7.12.2021 12:17:36
Vitor Pereira'nın gelişiyle düzenli oynamaya başlayan Ferdi Kadıoğlu, sezon sonu bitecek mukavelesini henüz uzatmadı. Ferdi'nin aile faktöründen dolayı Trabzonspor'a daha sıcak olduğu ileri sürüldü.Fenerbahçe'nin Hollanda doğumlu futbolcusu Ferdi Kadıoğlu'nun sözleşme uzatmayı düşünmediği, Trabzonspor'a sıcak baktığı iddia edildi.
Fenerbahçe'den voleybol tarihinin en pahalı transfer hamlesi! Egonu'ya çılgın rakam!
DİĞER   
4.12.2021 12:34:15

Fenerbahçe Opet, Paola Egonu'yu reklerine bağlamaya hazırlanıyor. Dünyanın en iyisi olarak gösterilen İtalyan pasör çaprazına 4 yıl için 6 milyon euro önerildi.

Bu transferin gerçekleşirse Egonu voleybol tarihinin en pahalısı olacak.Sarı-Lacivertliler'in Kadın Voleybol Takımı gözünü kararttı. Fenerbahçe, Tokyo'ya, Avrupa Şampiyonası'na ve Şampiyonlar Ligi'ne damga vuran Imoco ve İtalya'nın yıldızı Paola Egonu'ya kanca attı. Eczacıbaşı'nda oynayan Boskovic ile dünyanın en iyisi olarak gösterilen Egonu'ya sezonluk 1.5 milyon euro önerildi.

Fenerbahçeli futbolculardan Pereira'ya veto! Ali Koç çaresiz kalmış
DİĞER   
3.12.2021 11:00:16

Fenerbahçe'de başkan Ali Koç alınan kötü sonuçlara rağmen teknik direktör Vitor Pereira'ya destek verirken, yaşanan son gelişme Fenerbahçe başkanının kararını değiştirmesinde önemli rol oynadı.Sabah'ın haberine göre, sarı lacivertli yöneticiler, takımın kötü gidişini masaya yatırmak ve çözüm önerilerini tartışmak için futbolcularla tek tek görüşme yaptı.

''SAHADA RAHAT HAREKET EDEMİYORUZ''

Başta Mesut Özil, İrfan Can, Jose Sosa, Attila Szalai, Enner Valencia ve Mergim Berisha olmak üzere futbolcuların yüzde 90'ının "Bu taktik anlayışla başarı imkansız. Pereira çok tutucu ve kalın çizgileri var. Sahada rahat hareket edemiyoruz, kalitemizi yansıtamıyoruz" ifadesini kullandığı öğrenildi.

Emre Mor'dan Fenerbahçe'nin müstakbel hocasına garip tepki!
DİĞER   
2.12.2021 11:29:40
Avrupa'da tutunamayan Emre Mor, Karagümrük'teki yerini de kaybetmek üzere. Türkiye Kupası'nda Karagümrük-Sarıyer arasında oynanan maçta oyundan alınan Emre Mor, sinirden çılgına döndü. Emre, Fenerbahçe'ye gideceği konuşulan teknik direktör Farioli'ye gösterdiği ağır tepkilerle maça damga vurdu.Fatih Karagümrük, Ziraat Türkiye Kupası 4. Eleme Turu'nda Sarıyer'i 2-0 mağlup ederek bir üst tura çıktı. Ancak mücadeleye Emre Mor'un oyundan alınırken verdiği tepkiler damga vurdu.BOŞ KALEYE KAÇIRDIAvrupa'da ve Galatasaray'da tutunamayan Emre Mor, Karagümrük'teki fırsatı da kaybetmek üzere.. Milli futbolcu, boş kaleye kaçırdığı golle saç baş yoldurdu. Farioli, Emre'yi oyundan aldı.
Galatasaray Fenerbahçe'ye 19 sayı fark attı
DİĞER   
27.10.2019 19:52:21
Basketbol Süper Ligi'nde Galatasaray, Fenerbahçe'yi 83-64'lük skorla yendi. Sarı-kırmızılı ekip, ezeli rakibine bu sezon ligdeki ilk mağlubiyetini yaşatmış oldu.
 
Basketbol Süper Ligi'nin 5. haftasındaki derbi maçta Galatasaray ile Fenerbahçe  karşı karşıya geldi.
 
Sinan Erdem Spor Salonu'ndaki mücadeleyi, 83-64'lük skorla Galatasaray kazandı. Fenerbahçe böylece ligdeki ilk yenilgisini aldı.
 
Bu maçın ardından Galatasaray 4 galibiyete çıkarken, Fenerbahçe ise 4 galibiyette kaldı.
 
KARŞILAŞMADAN NOTLAR
Karşılaşmaya ev sahibi Galatasaray Doğa Sigorta, Webster, Göksenin, Harrison, Moore ve Auguste ilk beşiyle başlarken, Fenerbahçe Beko'nun ilk beşi ise Melih, Sloukas, De Colo, Williams ve Vesely'den oluştu.
 
Maçın başında Nando De Colo ile etkili olan Fenerbahçe, rakibine hücum ribaundlarıyla sayı şansı tanısa da periyodun ilk 5 dakikalık bölümünü 4 sayı farkla önde geçti: 8-12. Televizyon molasının ardından rakibine sayı şansı tanımayan Fenerbahçe, Williams'tan bulduğu basketle farkı 2:39 kala 9'a çıkardı ve rakibine molayı aldırdı: 8-17. Periyodun kalan bölümünde hücumda daha etkili olan Galatasaray, Webster'dan bulduğu üçlükle farkı 4'e indirdi ve ilk periyodu 21-17 geride kapattı.
İki takım 2'nci çeyreğe hücumda etkili başlarken ilk üç dakika Fenerbahçe Beko'nun 28-24'lük üstünlüğü ile geçildi. Periyodun bitimine 2:27 kala gelen Galatasaray molasına Fenerbahçe De Colo'dan bulduğu serbest atış isabetleriyle 34-32 önde girdi. Periyodun geri kalan bölümünde de üstünlüğünü koruyan Fenerbahçe, ilk devreyi 37-35 önde kapattı.
 
Galatasaray, 3'üncü çeyreğe etkili başlarken sarı-kırmızılı ekip Whittington'dan bulduğu basketle uzun süre sonra öne geçti: 40-39. Kalan bölümde iki takımda hücumda etkili performans sergilerken deplasman ekibi Melih'in serbest atıştan bulduğu isabetlerle periyodun son üç dakikasına 51-50 önde girdi. Bu dakikadan sonra savunmada rakibine kolay basket şansı vermeyen Galatasaray, karar çeyreğine 58-55 önde girdi.
Son periyoda Can ve Whittington'dan bulduğu üçlüklerle giren ev sahibi ekip, farkı 7'ye çıkardı: 64-57. Bu dakikadan sonra üstün oyununu devam ettiren ev sahibi ekip, Webster'dan bulduğu üç sayılık basketle farkı 12'ye çıkardı ve rakibine molayı aldırdı: 69-57. Kalan bölümde rakibinin farkı indirmesine izin vermeyen Galatasaray Doğa Sigorta, mücadeleden 83-64 galip ayrıldı.
 
GALATASARAY: Webster 17, Harrison 14, Moore 9, Göksenin Köksal, Auguste 8, Whittington 20, Yiğit Arslan 3, Can Korkmaz 8, Ege Arar 4
 
FENERBAHÇE: Melih Mahmutoğlu 10, Sloukas 12, De Colo 16, Williams 14, Vesely 4, Ali Muhammed 2, Berkay Candan 2, Ahmet Düverioğlu 4, Datome
Yazarlar
En Çok Okunanlar
Sayfalar
Anketler
bağdat caddesi psikolog