58 yaşındaki tacizci profesörün mesajları ifşa oldu: Seni yatakta öyle bir yorarım ki!
DİĞER   
14.01.2022 11:34:56
İktisadi ve İdari Bölümler Fakültesi'nde eğitim veren Prof. Dr. H.Ö. öğrencisine yolladığı taciz mesajları rezaletin boyutunu gözler önüne serdi. Taciz edilen öğrenci, Prof. Dr. H.Ö.'nun kendisine yolladığı mesajları sosyal medyadan paylaştı.Kırıkkale Üniversitesi'nde yaşanan taciz olayı üniversiteyi karıştırdı. İktisadi ve İdari Bölümler Fakültesi'nde eğitim veren Prof. Dr. H.Ö. öğrencisine yolladığı taciz mesajları rezaletin boyutunu gözler önüne serdi. Taciz edilen öğrenci, Prof. Dr. H.Ö.'nun kendisine yolladığı mesajları sosyal medyadan paylaştı.
Çıplak eylem yapmasıyla tanınan ünlü aktivist Laura Amherst, kendisine gelen teklifi ifşa etti
DİĞER   
12.01.2022 11:34:09
İklim değişikliği nedeniyle çıplak şekilde yaptığı eylemlerle tanınan 31 yaşındaki aktivist Laura Amherst, sosyal medya hesabı üzerinden kendisine gelen bir teklifi ifşa etti. Laura, bir kişinin iklim krizini kanıtlamak için kendisiyle ilişkiye girmek istediğini aktardı.İklim değişikliğine dikkat çekmek için çıplak eylemler gerçekleştiren ve adını bu şekilde dünyaya duyuran aktivist Laura Amherst, geçtiğimiz aylarda İngiltere Başbakanı Boris Johnson'un kapısına çırılçıplak şekilde gitmişti. Laura bu sefer bambaşka bir olayla gündemde.KENDİSİNE GELEN MESAJI İFŞA ETTİLaura, Instagram hesabı üzerinden kendisine gelen bir mesajı takipçileriyle paylaşarak yardım istedi. Buna göre kadına mesaj atan ve 18 yaşında olduğunu belirten şahıs, Laura'nın her söylediğini takip ettiğini söyledi.
Aygün Aydın'dan yeni bir ifşa daha! Sabancı'nın yarı çıplak yatak pozunu ifşa etti
DİĞER   
31.12.2021 11:17:20
Hakan Sabancı ile oyuncu Dilara Aksüyek'in ilişki yaşadığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düşerken Aygün Aydın'da dikkat çeken bir paylaşım geldi. Aydın, bir dönem aşk yaşadığı Sabancı'ya ait olduğunu ileri sürdüğü bir erkeğin yataktaki yarı çıplak halini paylaştı.Son olarak kendisinden 9 yaş küçük olan oyuncu Onur Bay ile aşk yaşayan Dilara Aksüyek'in şimdilerde iş insanı Hakan Sabancı ile birlikte olduğu iddia edildi. İkiliden konuyla ilgili bir açıklama gelmezken bir dönem Sabancı ile birlikte olan Aygün Aydın'dan peş peşe paylaşımlar gelmeye başladı."DİLARA BANA BENZEMEK İÇİN 5 OPERASYON YAPTIRDI"Sabancı ile yaşadığı sorunlardan dolayı hapis yatan Aydın, Aksüyek'in kendisine benzemeye çalıştığını ileri sürerek "Bana benzemek için 5 tane operasyona girdi. Şimdi yetmezmiş gibi Hakan'la haber yaptırıyor" dedi.
BİR ERKEĞİN YARIÇIPLAK POZUNU PAYLAŞTIBu yorumla da yetinmeyen Aygün Aydın, 905 bin takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Hakan Sabancı olduğu iddia edilen bir erkeğin yatakta çıplak fotoğrafını paylaşan Aygün Aydın, "Bence harika bir nevresim. Yeni yıl için nevresim linki hazırlıyorum size" notunu yazdı.
Bir taciz ifşası daha! Bu kez Gonca Vuslateri duyurdu!
DİĞER   
6.12.2021 10:56:50

Bir kargo şirketi çalışanı, Gonca Vuslateri'nin fotoğraflarını kişisel sosyal medya hesabından paylaşarak "Geldim yoksun, neredesin?" yazdı.

Vuslateri, konuyu yargıya taşıdığını duyurdu.Oyuncu Gonca Vuslateri, Black Friday indirimlerinde yoğunlaşan online satış taleplerine yetişebilmek için geçici olarak kargo şirketine işe giren bir erkeğin sosyal medyadan tacizine uğradı.Vuslateri, fotoğraflarını paylaşan ve sosyal medya hesabı üzerinden tehdit eden şahıs hakkında şikayetçi oldu.

Vuslateri, Twitter hesabından şu paylaşımları yaptı:

 
Gündemim : Black Friday için ekstra elemanlar alan bir kargo şirketinden adresime teslim yapan kişi kişisel instagram hesabında fotoğraflarımı paylaşan “eve geldim yoksun epilepsi geçiricem artık nerdesin” gibi cümleler yazan bir sapık çıktı.. Şirket vs her yer arandı anlatıldı izah edildi. Fakat adam delirdi ve “or.. ben senin hayranınım sen kimsin beni ifşa ediyorsun..” gibi tehditlere başladı. Menajerim ve avukatım Şeyde Yıldırım devreye girdi artık bugün ve elbette bu şirketin de sorumluluğu. Üstelik en sık çalıştığımız şirket.
 
Bu talihsiz konudan anladım ki :Bu ülkede kadın olmak çok zor. Hele ki böyle durumlarda kim olursak olalım.. -fakat kamuya mal olmuş bir kimlik olduğunda işler her zaman daha da tehlikeli.. o güvenlik görevli apartmanlara özenmesek de biliyoruz ki hepimiz oralara gideceğiz sonunda.
 
Bu ülkedeki can güvenliği tehditleri mahalle kültürünü bitirecek belli ki.. ve biliyorum ki kapımda cirit atsa ve dalaşsak, kendimi savunurken adama zarar versem ‘ben haksızım.’ Can güvenliğimden emin olmadığım bu gece kapımın önüne emniyet ve güvenlik eşlik etsin diye gerekli yasal taleplerimi dile getiriyorum. Bilsin ki o her kimse yalnız değilim. Buradan o tehditlere de selamlar, sevgiler.. Mahkemede görüşeceğiz.. Adam arada yazıp tehdit edip duruyor arada siliyor.. hepsini takip ediyoruz.”
Yazarlar
En Çok Okunanlar
Sayfalar
Anketler
bağdat caddesi psikolog