insel içerikli film yıldızından itiraf: Eğer bir erkek benimle güzel bir gece geçirmek istiyorsa, kapımı açmasını isterim
DİĞER   
17.01.2022 10:31:45
Dünyaca ünlü ABD'li cinsel içerikli film yıldızı Lisa Ann'ın açıklamalarıyla gündeme geldi. Ann, ilişki yaşamayacağı tek erkek türünü açıklarken, erkeklerin kapı açmasının kendisi için önemli bir ölçüt olduğunu ifade etti.Bir döneme damga vuran Ann son olarak ilişki kriterlerinden söz etti. Ünlü isim ilişki yaşamayacağı tek erkek türünün nazik olmayan insanlar olduğunu belirtti."KAPIMI AÇMASINI İSTERİM"Ann, "Benim için bir erkeğin, kadına kapı açması önemli bir ölçüt. Eğer bir erkek benimle güzel bir gece geçirmek istiyorsa, kapımı açmasını isterim" diye konuştu.
''Aldatıldım'' itirafı gündem yaratmıştı! İrem Derici ve Cem Belevi barıştı mı?
DİĞER   
17.01.2022 10:31:13
Ünlü şarkıcı İrem Derici, geçtiğimiz günlerde katıldığı İbo Show'da '3-4 ay önce çok fena aldatıldım. Yakaladım, yakalattılar' açıklaması ile gündeme geldi. Cem Belevi'nin kendisini aldattığı iddiasında bulunan İrem Derici cephesinde yeni bir gelişme yaşandı. İrem Derici ve Cem Belevi'nin ilişkilerine ikinci bir şans verdiği iddia edildi.Attığı her adım söylediği her söz olay yaratan İrem Derici, özel hayatıyla da sürekli gündeme geliyor. Yaz aylarında şarkıcı Cem Belevi ile yeni bir aşka yelken açan Derici, sosyal medya paylaşımları ile dikkat çekiyordu. Ancak ünlü çiftin arasına kara kedi girdi ve ilişkiyi noktalama kararı aldı. İrem Derici, geçtiğimiz günlerde "Evet, 3-4 ay önce çok fena aldatıldım. Yakalamadım, yakalattılar. Zeki bir kadınım anladım. Allah cezalarını verecek" açıklamasında bulunmuştu.
''İREM ÇOK TATLI, NE DESE TATLI OLUYOR''Cem Belevi de İrem Derici'nin "aldatılma" açıklamasının ardından "Özel hayatım ile ilgili pek konuşmayı sevmiyorum. İrem, çok tatlı bir insan olduğu için ne dese tatlı oluyor. Onun tatlılığına bırakıyorum ben bunu. Ben işimle, gücümle zaten ilgileniyorum. Böyle şeyleri konuşmayı sevmiyorum." şeklinde yanıt vermişti.İREM DERİCİ VE CEM BELEVİ BARIŞTIGüneş'in haberine göre; Cem Belevi ve İrem Derici ilişkilerine bir şans daha verdi. Aşklarını gözlerden uzakta yaşamayı tercih eden çift, ayrılığa dayanamadı. Aşk yeniden diyen ikili, yakın çevrelerine "Çok mutluyuz" dedikleri öğrenildi.
3 yaşındaki Ayşenur'un ölümü nedeniyle gözaltına alınan dayı, her şeyi itiraf etti!
DİĞER   
13.01.2022 07:59:03
Burdur'da 3 yaşındaki Ayşenur'un annesi tarafından yatağında ölü bulunmasının ardından anne ve dayı gözaltına alındı. Dayı, emniyetteki ifadesinde Ayşenur'a tekme attığını söylerken babaanne ise torunlarının sürekli olarak şiddet gördüğünü ileri sürdü. Korkunç iddialarda bulunan babaanne, "Ayağından bağlıyorlardı. Çocukları banyoya, bodruma kilitlediler. Çocukları aç bırakıp, bir odaya kapatmışlar." ifadelerinin kullandı.Burdur'un Cemil Mahallesi'nde sabah saatlerinde meydana gelen olayda, 3 yaşındaki Ayşenur'un yanına giderek uyandırmak isteyen anne Kader K, herhangi bir tepki alamadı. Tüm uğraşlarına rağmen çocuğundan karşılık alamayan anne Kader K, 112 Acil Çağrı Merkezine ihbarda bulundu.ANNE VE DAYI GÖZALTINA ALINDIİhbar üzerine bölgeye sevk edilen sağlık ekipleri Ayşenur'un yaşamını yitirdiğini belirledi. Ayşenur K'nın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Burdur Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. 3 yaşındaki Ayşenur'un şüpheli ölümünün ardından Cumhuriyet Savcısının talimatı üzerine anne Kader K. ve dayı Hızır Tunç Ç. gözaltına alındı. Anneanne Yüksel K. ise tanık olarak ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.
Avrupa'nın orta yerinde katliam! Sınır muhafızı 240 göçmenin öldürülüp toplu halde gömüldüğünü itiraf etti
DİĞER   
13.01.2022 07:56:18
Belarus-Polonya sınırındaki göçmen krizi sırasında Belarus'a kaçan Emil Çeçko adlı Polonyalı asker, olaylar sırasında 240 göçmenin öldürüldüğünü itiraf etti. Çeçko'nun ifadesine göre; göçmenler öldürüldükten sonra hazırlanan kuyulara toplu halde gömüldü.Geçtiğimiz aylarda çoğu Orta Doğu'dan gelen göçmenlerin Avrupa ülkelerine geçmek amacıyla Belarus'un Polonya sınırına akın etmesi sonucu başlayan krize yönelik Belarus tarafının açtığı soruşturma sürüyor. Sınırda yaşanan gerilim sırasında Polonya sınır muhafızı olarak görev yapan ve 16 Aralık'ta Belarus'a kaçan Emil Çeçko, Belarus Soruşturma Komitesi'nin göçmenlerle ilgili başlattığı soruşturmaya dahil olarak ifade verdi.240 MÜLTECİNİN ÖLDÜRÜLDÜĞÜ İDDİA EDİLDİBelarus Soruşturma Komitesi tarafından yapılan açıklamada, Polonyalı asker Emil Çeçko'ya yönelik, "Ceza davasıyla ilgili soruşturma sırasında Emil Çeçko, 8 Haziran 2021'den bu yana Polonya'nın Semyanovka yerleşim yeri yakınında ve Belarus sınırı boyunca diğer Polonyalı askerlerle birlikte organize cinayetlerde yer aldığını söyledi. Bu askerin sözlerine göre sınırda 240'tan fazla kişi öldürüldü" ifadeleri kullanıldı."GÖÇMENLER KUYULARA GÖMÜLDÜ"Çeçko'nun ifadesinde öldürülen göçmenlerin ormanlık alanda hazırlanan kuyulara gömüldüğü iddialarına da yer verilerek, "Bu askere göre göçmenlerin cansız bedenleri Polonya güvenlik güçleri tarafından ormanlık alanda özel olarak hazırlanmış çukurlara toplu halde gömüldü. Ayrıca meslektaşları ona, infazlara katılımlarından bahsetti" denildi.
Annesinin itirafıyla babalık davası açmıştı! Mezarı açılan iş insanının biyolojik babası olduğu kanıtlandı
DİĞER   
9.01.2022 11:53:24
Bursa'da ameliyata giren Tülay Korkmazer, oğlu Hakan Yılmaz'a gerçek babasının iş insanı Ahmet Necati Yılmaz olduğunu söyledi. Babalık davası açan Yılmaz, uzun uğraşlar sonucunda 2007 yılında vefat eden iş insanının mezarını açtırdı. Alınan örnekleri inceleyen İstanbul Adli Tıp Kurumu, Yılmaz'ın biyolojik babanın Ahmet Necati Yılmaz olduğunu tespit etti.2010 yılında ameliyata girmeden önce oğlu Hakan Yılmaz'a bir itirafta bulunan Tülay Korkmazer, oğluna biyolojik babasının ANY Tekstil ve Reisoğlu Tekstil'in sahibi Ahmet Necati Yılmaz olduğunu söyledi. Yılmaz'ın 2007'de öldüğünü öğrenen Hakan Yılmaz, babalık davası açtı.MEZARIN AÇILMASINA KARAR VERİLDİSabah'ın haberine göre üvey kardeşi tarafından tehdit edilince Yılmaz, davayı geri çekti. Hakan Yılmaz, 2020 yılında üvey kardeşinin hayatını kaybettiğini öğrenince yeniden babalık davası açtı. Mahkeme, nisan ayında Hakan Yılmaz'ın kimliğinde adı yazan babası Orhan Yılmaz'ın mezarını açtırdı. DNA sonucunda Orhan Yılmaz'ın biyolojik babası olmadığı kanıtlanan Hakan Yılmaz, Orhan Yılmaz'ın soyundan düştü. Mahkeme, DNA testi için iş insanı Ahmet Necati Yılmaz'ın mezarının açılmasını kararlaştırdı.
Annesinin itirafıyla babalık davası açmıştı! Mezarı açılan iş insanının biyolojik babası olduğu kanıtlandı
14 YIL SONRA KABRİ AÇILDIBabalık davasında ünlü tekstilci Ahmet Necati Yılmaz'ın mezarı geçtiğimiz günlerde mahkeme kararıyla 14 yıl sonra açıldı. Hamitler Kent Mezarlığı'nda bulunan mezarın açılışına Ahmet Necati Yılmaz'ın ailesinin vekalet verdiği avukatlar katıldı. Hakan Yılmaz da mezarın açılışını takip etti.
Kalp Yarası'nın son bölümünde Yaman'ın kardeşlik itirafı gündem oldu! İşte son bölümde yaşananlar
DİĞER   
28.12.2021 12:45:35
Pazartesi akşamları seyirci karşısına çıkan Kalp Yarası'nın 27 Aralık tarihli son bölümünde Ayşe ve Ferit'in düğün töreni dikkat çekerken Adnan'ın ölmesi heyecan dolu anlara neden oldu. İntikam planlarını devreye koyan Yaman'ın Sinan ve Ferit'e Adnan'ın oğlu olduğunu itiraf etmesi ise ekranlara damga vurdu.Kalp Yarası son bölüm tek parça yayınlandı. Atv ekranlarında 27 Aralık Pazartesi akşamı sevenlerinin karşısına çıkan Kalp Yarası'nda bu hafta Adnan'ın ölmesi çarpıcı gelişmeler arasında yer aldı. Hande ile evlenen Yaman'ın konağın kendisine kaldığını açıklaması Sancakzade Ailesi'ni şoke etti.KALP YARASI 26. BÖLÜMDE NELER OLDU?Ayşe ve Ferit'in düğün töreninde Adnan'ın fenalaşması ortalığı karıştırır. Adnan, Yaman'ın kendisine rest çekmesine karşılık Yaman'la yüzleşince ikili arasında ipler iyice gerilir. Azade ise gerçeğin ortaya çıkmaması için elinden geleni yapar. Karnındaki bebeğinin Hande'yi değiştirebileceğini düşünen Zümrüt büyük bir risk alır fakat bu gelişmeler Betül'ü yeni kararlar almaya zorlar. Sancakzade Ailesi, Adnan Bey'in ölüm haberiyle sarsılmışken ikinci bir şok dalgası ile yüzleşmek üzeredir: Yaman intikam gününün geldiğine inanarak harekete geçer!
Yazarlar
En Çok Okunanlar
Sayfalar
Anketler
bağdat caddesi psikolog