PKK'lı teröristle samimi fotoğrafları çıkmıştı! HDP'li Güzel'e şehit yakınlarından tepki: Meclis'ten atılmalılar
DİĞER   
10.01.2022 12:19:38
Adıyaman kırsalında 29 Nisan 2017'de öldürülen terörist Volkan Bora ile samimi şekilde çekilmiş fotoğrafları ortaya çıkan HDP Milletvekili Semra Güzel'e şehit yakınlarından tepki geldi. Meclis'teki vekillere seslenen şehit yakınları, "Bayrağımızı indirmek isteyenlerin Meclis'ten atılmasını istiyoruz" ifadelerini kullandı.29 Nisan 2017'de Adıyaman'da Türk Silahlı Kuvvetleri'yle girdiği çatışma sonucunda öldürülen terörist Volkan Bora ile fotoğrafları basına sızan HDP'li Milletvekili Semra Güzel'e Sason'da şehit yakınlarından tepki geldi. Şehit yakınları "Bayrağımızı indirmek isteyenlerle kol kolalar" diyerek tanımladıkları HDP'nin Meclis'ten atılmasını talep etti.
"ADETA BİR MİLİTAN GİBİ HAREKET EDİYORLAR"Şehit yakınları ve gaziler adına açıklamayı okuyan Sason Gazilerle Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mutalip Çelik, "Her defasında meclisteki bu 'sözde' vekillerin dağdaki teröristlerden bir farkı olmadığını belirtiğimiz halde halen onlarla kol kola yürüyen bazı partilerin olduğunu görmek, bizleri son derece üzmektedir. HDP; devletimize, bayrağımıza ve ezanımıza karşı kurulan tüm örgütlerin yanında yer alarak adeta bir militan gibi hareket etmektedir" dedi.
Sınır hattındaki patlamada şehit düşen Ertuğrul Ulupınar'dan geride kalan görüntüler duygulandırdı
DİĞER   
9.01.2022 11:52:36
Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde teröristlerce döşenen el yapımı patlayıcının patlaması sonucu şehit düşen askerlerden sözleşmeli Er Ertuğrul Ulupınar'ın şahadet haberi Mersin'in Gülnar ilçesinde yaşayan ailesine verildi. Ulupınar'dan geriye, bir şehidin annesi için yazdığı sözleri okulda öğrencilere anlattığı görüntüler kaldı.Akçakale Hudut hattında askeri araç geçişi sırasında, teröristlerce döşenen patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu 3 askeri personel yaralandı. Yaralı askerler Akçakale Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen 3 asker şehit düştü.ŞEHİDİN EVİ BAYRAKLARLA DONATILDIŞehit düşenlerden sözleşmeli Er Ertuğrul Ulupınar'ın acı haberi memleketi Mersin'in Gülnar ilçesine bağlı Ayvalı Mahallesi'nde ikamet eden baba Nebi ile anne Şadiye Ulupınar'a Kaymakam Yunus Emre Bayraklı, Belediye Başkanı Alpaslan Ünivar ile emniyet personeli tarafından sağlık ekipleri eşliğinde verildi. Haber verilmesinin ardından şehidin baba evi ile sokaklara Türk bayrakları asıldı. Şehidin bekar ve 2 kardeşi olduğu öğrenilirken, babasının da MHP Gülnar eski ilçe başkanı olduğu belirtildi.
ŞEHİTTEN GERİYE KALAN GÖRÜNTÜLER DUYGULANDIRDIŞehitten geriye 17 Aralık 2016'da Kayseri'deki bombalı saldırıda şehit düşen Afyonkarahisarlı er Kamil Tunç'un annesine hitaben sosyal medyasına yazdığı duygularını 4 yıl önce okulda öğrencilere anlattığı görüntüler kaldı. O anlar izleyenleri duygulandırdı.
Şırnak'tan acı haber: 2 şehit, 7 yaralı
DİĞER   
9.12.2019 12:38:29
Şırnak'ın İdil ilçesinde PKK'lı teröristlerce tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu 2 güvenlik görevlisi şehit oldu, 7 güvenlik görevlisi yaralandı.
 
Valilikten yapılan açıklamaya göre, İdil İlçe Jandarma Komutanlığınca, Haberli Jandarma Karakol Komutanlığının sorumluluk alanındaki Sarıköy köyü sınırlarında bulunan Pisikayası Tepesi mevkisinde terör örgütü PKK mensuplarınca tuzaklanmış el yapımı patlayıcı tespit edildi.
 
El yapımı patlayıcıya uzman ekiplerce müdahale sırasında meydana gelen patlamada 2 güvenlik görevlisi şehit oldu, 7 güvenlik görevlisi yaralandı.
 
Açıklamada, terörle mücadele kapsamında operasyonların kararlılıkla devam ettiği vurgulandı.
Şehit cenazesinde gülen milletvekili sosyal medyada büyük tepki çekti
DİĞER   
29.10.2019 14:08:33
Teröristlerin hain saldırısı sonucu ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit düşen piyade sözleşmeli er Mustafa Korkmaz'ın cenaze töreninde gülerken objektiflere yakalanan CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, sosyal medyada büyük tepki çekti.
 
Hakkari'de teröristlerin roketli saldırısı sonucu şehit olan piyade sözleşmeli er Mustafa Korkmaz'ın cenaze töreninde CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır'ın gülerken çekilen fotoğrafı tepki çekti.
 
GÖZYAŞLARI SEL OLDU
Hakkari'de teröristlerin roketli saldırısında yaralanarak tedavi gördüğü Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesinde (GATA) kurtarılamayarak şehit düşen piyade sözleşmeli er Mustafa Korkmaz Mersin Muğdat Camiinde tören düzenlendi. Şehidin cenaze töreninde Mersinliler akın ederken, törende gözyaşları sel olup akarken sinir kirizleri geçiren aileyi yine protokol üyeleri sakinleştirmeye çalıştı.
 
CHP'Lİ VEKİL GÜLERKEN YAKALANDI
Şehit Mustafa Korkmaz'ın gözyaşları arasında uğurlandığı sırada, CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır'ın, Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit'in kulağına gülerken bir şeyler fısıldaması sırasında çekilen fotoğraf sosyal medyada gündem oldu.
 
Paylaşılan fotoğrafın altına tepkilerini gösteren vatandaşlar şunları yazdı:
 
- CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır şehit cenazesinde gülmeyi nasıl başardın?
 
- Şehit cenazelerine katılmayı sadece görüntü olsun diye ve siyasi amaçlı yaptıkları için...
 
- Ateş düştüğü yeri yakıyor gerisi hikaye adlı fotoğraf.
 
..
 
Rasulayn'da kalleş saldırı! Şehit ve yaralılar var
DİĞER   
27.10.2019 13:23:59
Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Barış Pınarı Harekâtı Rasulayn bölgesinde keşif-gözetleme yapan unsurlarımıza PKK/YPG’li teröristlerce yapılan taciz ateşinde bir personelimiz şehit olmuş, 5 personelimiz yaralanmış, meşru müdafaa kapsamında karşılık verilmiştir" ifadeleri kullanıldı. 
 
Terör örgütünün ateşine meşru müdafaa kapsamında karşılık verildi. 
TERÖRİSTLER DÜN DE TACİZ ATEŞİ AÇMIŞTI
 
Milli Savunma Bakanlığı resmi sosyal medya hesabı Twitter'dan, YPG'lilerin taciz ateşi ile ilgili açıklamalarda bulundu.
 
MSB yaptığı açıklamada; "Barış Pınarı Harekâtı bölgesinde PKK/YPG'li teröristlerce keşif-gözetleme ve mayın/EYP temizlik faaliyetleri icra eden unsurlarımıza, havan ve keskin nişancı atışları ile yapılan taciz ve saldırılara bugün de devam edilmiştir.
 
Meşru müdafaa hakkımız ve birliklerimizin emniyeti kapsamında sadece PKK/YPG'li teröristler hedef alınarak gerekli karşılık verilmiştir." ifadelerine yer verildi. 
Azez'de üs bölgesine havanlı saldırı: 2 şehit
DİĞER   
11.10.2019 18:02:39

Suriye'nin Azez ilçesindeki üs bölgesine teröristlerce düzenlenen havanlı saldırıda 2 asker şehit oldu, 3 asker yaralandı. Şehit askerler için Gaziantep'te tören düzenlendi.

Teröristlerin roketli saldırısında şehit düşen siviller memleketlerine uğurlandı
DİĞER   
11.10.2019 11:56:58

PKK/YPG'nin Tel Abyad'dan Akçakale'ye yaptığı roketli saldırıda şehit düşen 9 aylık Suriyeli Muhammed Omar ile kamu görevlisi Cihan Güneş'in cenazeleri, Şanlıurfa'da düzenlenen törenle memleketlerine uğurlandı.

 

Barış Pınarı Harekatı devam ederken dün PKK/YPG terör örgütü tarafından Tel Abyad'dan Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesine atılan roketlerin hedefi olan 9 aylık Muhammed Omar Saar ile kamu görevlisi Cihan Güneş şehit düştü. Akçakale'de evinin önünde oynarken şarapnel parçalarının isabet etmesi sonucu ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede ölen Omar Saar ile görev yaptığı kaymakamlık binasının bahçesine düşen roket sonucu şehit olan Cihan Güneş, Şanlıurfa Valiliği yanındaki alanda düzenlenen törenle memleketlerine uğurlandı. 

Törende konuşan Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, şehitlere rahmet ve yakınlarına baş sağlığı dileyerek, "Teröristlerin attığı roketler sonucu şehit düşen kardeşimize ve bebeğimize Allah'tan rahmet diliyorum. YPG/PKK ne olursa olsun terörün her türlüsünün kökünün kazınması için çalışacağız. Şehit düşenlerin yakınlarına sabırlar diliyorum" dedi.

Yazarlar
En Çok Okunanlar
Sayfalar
Anketler
bağdat caddesi psikolog